В наличност

Регулируема Квадратна Форма за Торта от неръждаема Стомана 15-28 см, Кръг за шоколадов Мус, Аксесоари за печене

(0)
238.80лв. 418.94лв.
Инв.: w353338
Категория: Кухня, трапезария и бар
Цвят:

Пълно описание

Регулируема Квадратна Форма За Торта от Неръждаема Стомана 15-28 см, Кръг За Шоколадов Мус, Аксесоари За Печене

Размер на квадратен кръг за торта се регулира на 15-28 вижте Тази форма за торта може да се регулира за различни размери, с две подвижни ръце на формата, така че можете да направите торти с различни размери в зависимост от вашите нужди.

Регулируем пръстен за торта, произведени от хранително-вкусовата неръждаема стомана, не се деформира, за многократна употреба, трайни и топлоустойчиви.Техните лесно надраскване и им е по-лесно да се съхранява.Красив външен вид, висока степен на покритие и дълголетие стават все по-популярни в живота.

Правоъгълна форма за торта, процесът на смилане, антипригарная, лесен за почистване, безопасен за микровълнова фурна, хладилник, миялна машина.Лесно можете да извлечете желаните от кръгли и квадратни форми за торта, без да вредят на техния след изпичане.Моля, не слагайте ръцете си на ръба на формата за торта, когато приспособяват размер или почистване на продукта.

Форма за муссовых торти с различни размери могат да се променят, че осигурява удобно съхранение.Форма за торта във формата на пръстен е подходящ за дома, печене, ресторанти, кафенета и т.н. Идеална кухненски прибори за готвене на торти, десерти от различен размер или други продукти.

Идеалното регулируема правоъгълен пръстен за торта за самостоятелно готвене, печене, муссовых торти, млечни барове, бисквити, шоколад, сладкарски изделия и т.н. вие чакат за нови функции.Те са много практични и подходящи за микровълнови фурни, фризери и т.н., екстри без лимит!

Цвят: сребрист

Материал: неръждаема стомана

Размер: 45x25x57 см

Съдържание на пакета:

5 * форми за торта

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход : Континентален Китай
  • Тип инструменти за торта : Форма
  • Материал : Неръждаема стомана

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти