В наличност

Опаковка зехтин Ергономичен Дизайн от неръждаема стомана 304 с нескользящим дъно, бутилка за оцет с чучур за ресторант

(0)
18.18лв. 35.66лв.
Инв.: w353908
Категория: Кухня, трапезария и бар
Цвят:

Пълно описание

Бутилка С Дозатор зехтин 304 Неръждаема Стомана, Графинчик за Оцет с Прозрачен Прозорец от Чучура, за Домашна Кухня, Ресторант

Функция: 1. Неръждаема стомана 304 Материал: Бутилка с дозатор масла, изработени от висококачествена неръждаема стомана 304, здрав, износостойкая и трайни, предвижда продължителна употреба и могат да издържат случайно попада.

2. Нескользящая: Разработена с оглед ергономичност градинарски принципи, бутилка е удобна в плен и има нескользящее дъното, осигуряваща висока стабилност при наливании или дозировании.

3. Бистра: бутилка с прозрачен прозорец ви позволява лесно и точно да се разпределят масло, оцет (или друга течност, когато е необходимо прецизно измерване.

4. Вграден улей: Благодарение на вградения носику бутилка е идеално за бутилиране на маслиново масло, растително масло, оцет, сосове, производство на вино и т.н. изискан външен вид органично се вписва в различни стилове на дизайн на кухня, независимо дали е модерна, селски или селска.

5. Широко приложение: малка бутилка с дозатор масло може да се използва у дома, в ресторанти, хотели, на събранията, фуршетах и много други.Това е и чудесен подарък за приятели и близки.

Параметри: Тип на продукта: Бутилка с дозатор масло

Материал: неръждаема стомана 304

Осъществяване списък: 1 бутилка с дозатор масло

1) Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процес НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Доставка

1. Доставка по целия свят. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки на най потвърдена адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка трябва да съвпада с адреса на доставка.

4. Представените изображения не съответстват на реалния продукт и са дадени са за ваша справка.

5. Времето за доставка на услуга се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

6. Ако не сте получили пратката в определен период от време, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. Ние, търговец, не носим отговорност за вносни мита, отговорността за това се носи от купувача.Всеки спор, предизвикан от това, е неоснователно.

  • Тип : Инструменти за билки и подправки
  • Произход : Континентален Китай
  • Тип инструменти за приготвяне на билки и Подправки : Животновъдите Чесън

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти