В наличност

Преносими Ръчни везни изящна изработка Многофункционални Леки Висящи багаж везни с Висока ефективност за пътуване

(0)
17.76лв. 41.31лв.
Инв.: w353843
Категория: Кухня, трапезария и бар
Цвят:

Пълно описание

Преносими Ръчни Везни с Фенерче, много точни Цифрови Статистическа Чемоданные Везни за Пътни Принадлежности

1. Многофункционален дизайн: В допълнение към функцията на претегляне на портативни везни са оборудвани с линийка и фенерче, което улеснява използването им от потребителите през нощта или в условията на ниска осветеност.

2. Висока точност: Портативни везни притежават висока точност на претегляне, което отговаря на изискванията на потребителя към точността на претегляне и гарантира липсата на грешки в определянето на теглото на пратката или багаж.

3. Удобна переноска: Везни малки и леки, удобно да ги носите със себе си, те не заемат твърде много място, идеални за пътуване, риболов, доставка по куриер и на други места.

4. Висока ефективност: Използването на висящи багажных тежести може да спести много време и физически сили на потребителя, намаляване на ненужните разходи за труд и увеличаване на ефективността.

5. Дълъг срок на експлоатация: Багаж везни са изработени от висококачествена ABS-пластмаса и лямчатых материали, а изящна изработка производство осигурява по-дълъг живот и издръжливост, които могат да отговорят на нуждите на потребителя.

Параметри: Тип на продукта: Преносими ръчни везни

Материал: ABS, тесьма

Изисква захранване: 3 батерии тип ААА (идват без батерии)

Осъществяване списък: 1 х преносими ръчни везни

1 х Ръководство за потребителя на английски език

1) Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процес НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Доставка

1. Доставка по целия свят. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки на най потвърдена адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка трябва да съвпада с адреса на доставка.

4. Представените изображения не съответстват на реалния продукт и са дадени са за ваша справка.

5. Времето за доставка на услуга се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

6. Ако не сте получили пратката в определен период от време, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

  • Произход : Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти