В наличност

Внасяне На Изменения Чесън Съобщение От Сплав С Ръчна Преса Многофункционално Устройство За Пилинг На Кал Кожа От Силикон, Аксесоари За Кухня Cozinha Cocina

(0)
159.37лв.
Инв.: w356266
Категория: Кухня, трапезария и бар
Цвят:

Пълно описание

Преса за чесън от с сплав, ръчна преса, многофункционално устройство за почистване на кал кожа от силикон, аксесоари за кухнята Cozinha Cocina

Описание:

Този обект представлява многофункционална преса.Обичайната женска ръка, която притежава сила, може без особени усилия да се готви красива чесночную каша с помощта на нашия чесън преса лесно squeezer.А благодарение на обширния си эргономичному дизайн и инженерни разработки, вграден в нашите вестници, можете да посегнат дори и небелените скилидки само за няколко секунди.Те са подходящи за повечето ръце и с лекота смлян чесън и джинджифил.

Характеристика:

- Материал: цинк сплав

- Иновативна конструкция преса за чесън и джинджифил от неръждаема стомана свежда до минимум контакт на ръцете с остър чеснов сок.

- Преса за чесън от неръждаема стомана, изработен от висококачествена неръждаема стомана, която никога не ръждясва и не се чупи.

- Лесен за почистване и може да се мие в миялна машина - Да реша преса, просто сгънете го на количката, изплакнете под течаща вода, почистете с четка и готово!В него няма уединени кътчета, в които може да се залепи чесън.И напълно могат да се мият в съдомиялна машина.

- Ефективност - Това е бързо и лесно, чесън, ситно разпадна.Задръжте за 1-2 скилидки чесън веднъж, това ще намали наполовина времето за приготвяне на чесън за вашите ястия.

Забележка:

-Поради ръчно измерване на размер, може да има отклонение от 1-2 виж

-Защото на различните монитори цветовете могат да се различават

-Поради продължителна доставка на стоки може да бъде повреден при транспортиране, ако продуктът е повреден, моля, свържете се с нас преди да оставите коментар, благодаря ви за вашето разбиране

за кухнята полезни неща

приспособления за дома и кухнята

cozinha utensilios frete gratis

acessórios de cozinha

прибори за кухня

  • Тип инструменти за плодове и зеленчуци : Преса за чесън
  • Материал на острието : Цинк сплав
  • Тип : Инструменти за плодове и зеленчуци
  • Произход : Континентален Китай
  • Материал : Метални
  • Характеристика : Устойчиви
  • Номер на модела : 141

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти