В наличност

2023 Бижута За Коронация на краля Чарлз, Флаг на Великобритания, Британската Празнична Книжен съдове за готвене, Чинии, Салфетки, Чаши, Юниън Джак, Аксесоари за Партита

(0)
25.62лв. 51.24лв.
Инв.: w357099
Категория: Кухня, трапезария и бар
Цвят:

Пълно описание

Характеристики:

1. Набор от съдове за коронацията на крал Чарлз включва чинии, вилици и салфетки.Това е перфектният комплект бижута за патриотични партии.Можете да го използвате и за украса на други партита.

2. Прибори за коронацията на крал Чарлз определено ще привлече вниманието на вашите гости и ще е подходящо за вашата патриотична партия.

Спецификация:

Материал: хартия

Размер на салфетки: 16,5 * 16,5 см /6,5 * 6,5 инча

Малка дневна чиния: около 18 см / 7 инча

Голяма дневна чиния: около 23 см / 9 инча

Хартиена чаша: 9 грама

Тегло: приблизително 460 гр / комплект

Списък на продуктите:

Салфетки * 20 бр.

Малка дневна чиния * 16шт

Голяма дневна чиния * 16шт

Хартиена чаша * 16шт

Бележки:

Моля, не използвайте чинии и чаши в микровълнова печка.

Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимката.

Поради разлика в ръчни измервания се допуска разликата в размер на 1-3 виж

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Богати на елементи на Великобритания】 Бижута за коронация са пълни с елементи на Великобритания, като юниън Джак и крал Чарлз III.За да ги използват като украси, които можете да изразите своя патриотизъм и гордост за страната.

2. 【Маса за 16 гости】Коронационных бижута на крал Чарлз, включително 68 теми съдове (чинии, чаши и салфетки), е достатъчно за 16 души.

3. 【Безопасно използване на】 Произведени от хранително-вкусовата хартия, на бижута за коронация на царете за партита лесно изчезват, те са износоустойчиви, здрави и безопасни за употреба.

4. 【Удобно да се използва】 Можете лесно да използвате прибори за коронацията на крал Чарлз; след употреба просто изхвърлете я, за почистване не трябва, спестете си време и енергия.

5. 【Широко използвани】 вечерни аксесоари Union Jack можете да използвате, за парти, по повод на коронацията на британската крал или от различни други патриотични дейности.Те могат да придават едно докосване на елегантност и изтънченост на всеки повод.

  • Произход : Континентален Китай
  • Тип дизайн : Портрет
  • Материал : Хартия

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти