В наличност

Чашки за Тялото, Стъклена Чаша за Уиски, Халби за Бира, Стъклена чаша Бира В телесната форма, Елегантна Многофункционална, Уникална За бар

(0)
112.27лв. 224.54лв.
Инв.: w354033
Категория: Кухня, трапезария и бар
Цвят:

Пълно описание

Представяме ви нашите уникални и красиви чаши за вино във форма на корпуса - идеалното решение за спокоен приготвяне на любимите си напитки.Нашата универсална чаша за напитки е подходяща за използване у дома или в движение, което позволява лесно да бъде с вас навсякъде.

Спецификация:

Име на продукта: Бира, чаша вино в корпуса

Материал: стъкло

Капацитет: 401-500 мл

Технически характеристики и размери: Малка женска чаша, Малка мъжки чаша, Средната дамски чаша, Средната мъжки чаша, по-Голяма дамски чаша

Опаковъчен лист:

Бира, чаша вино в корпус * 1

Забележка:

Поради различния осветление и настройки на екрана, цветове на продукта може леко да се различават от представените на снимките.

Поради разлика в ръчни измервания се допуска разликата в размер на 1-2 виж

Вижте повече информация за продукта

1. Дълготрайни и здрави: Изработени от безопасни и издръжливи материали, нашите камерата чашки осигуряват надеждна и продължителна употреба.Благодарение на трайно стеклянному чаша ще можете спокойно да се отпуснете и да се насладите на любимото си питие - идеални за партита и събирания.

2. Опитайте ненадмината изящност: Чашки Body Shot имат страхотен дизайн във форма на корпуса, което е комплимент към всеки празник.Доведете аромати на вашите маси и барове, създаване на уникална и красива атмосфера, оставляющую трайно впечатление.

3. Универсален дизайн: Подобрете качеството на вашите напитки с помощта на нашите универсални питиета под формата на корпуса!Насладете се на вода, бира, коктейли и много други, с помощта на тези универсални чаши за напитки.Те са идеални за всеки повод, лесно се съхранява, и те са подходящи за всякакви напитки.

4. Задължителен атрибут на партита: чашки за тялото си - Вземете си парти на ново ниво с помощта на тези креативни и универсални питиета за тяло, идеално подходящи за моминско парти, партита в бара или на всяко друго събитие.Тези чаши са изпълнени под формата на мини-сгради, което ви позволява да се наслаждавате на любимите си напитки с удоволствие, забавление и чувство за хумор.Независимо дали текила или уиски, тези многофункционални чаши за вино ще придадат на вашия напитки острота и ще накарат вашите гости да се смее.Доведете малко радост в интериора на вашето парти и се насладете на по-прекрасна

5. Портативен и удобен: с бокалами за питиета в корпуса можете да организира парти навсякъде, където искате!Техните компактен дизайн не заемат много място и ще е удобен за хващане чаша навсякъде.

  • Произход : Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти