В наличност

Бохемски Многослоен Органайзер за Окачване на шапки от ресни, Скандинавските Памучни Въжени Гобеленовые Шапки, Рафтове за търговски изложения на продукти, Държач за съхранение на Шапки, Декора на стените

(0)
6.16лв. 19.23лв.
Инв.: w386055
Категория: Съхранение и организация в дома
Цвят:

Пълно описание

Богемные Многослойни Висящи Ресни Шапка Организатор Скандинавия Памук Въже Гоблен Шапки Дисплей Притежателя Шкафове За Съхранение На Шапка Декора На Стените

Основни моменти: 1. Широкото използване: Ако имате барети, широкополые шапки, западните шапки, плажни шапки, слънчеви шапки или широкополые шапки, този органайзер за шапки може да съхранява всички тях на стената, спестяване на пространство и добавяне на стил.

2. Здрав и издръжлив: с Този органайзер за шапки, изработени от устойчив на скъсване и не выцветающего futon материал ръчно изработени, за здравина и мекота.Може да се използва в продължение на дълго време, без да губят своята форма или цвят.

3. Стилен и елегантен: Този стенен органайзер за шапки изпълнена в бохемски стил, който придава чар и красота на вашата стая.Той също така предотвратява деформация или повреда на шапки, сигурно и внимателно подвешивая им.Лесно можете да получите достъп до своите шляпам, когато те ще ви трябват.

4. Лесна инсталация: Дръж шапката на стената с помощта на този прост за инсталиране организатор, който не оставя следи на вашите шапки.Подходящ за тавана или на балкона, този органайзер ви позволява стилно закача на шапка.

5. Уникален подарък: Дали за приятелите, семейството или на празници, този стенен органайзер за шапки - идеален начин да изразят своята любов и грижи.Изненадайте близките си с този внимателен и практичен подарък за рожден ден или по всеки друг повод.

Параметри:

Наименование: Стенни закачалка за шапки

Материал: памук

Размер: както е показано на фигура

Опаковъчен лист: 1 * Монтиране на стойка за шапки

  • Произход : Континентален Китай
  • Използването на : Храна
  • Номер на модела : Органайзер за шапки на стената

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти