В наличност

Органайзер за кутии за подправки Черен цвят, достатъчно количество Въртящи се Консервант, Трайни Кухненски Инструменти, Поставка за кутии за подправки, Комплект от 8 бутилки

(0)
216.69лв. 361.15лв.
Инв.: w393185
Категория: Съхранение и организация в дома
Цвят:

Пълно описание

Органайзер за кутии за подправки черен, достатъчно количество въртящи консерванти, трайни кухненски инструменти, поставка за кутии за подправки, комплект от 8 бутилки

Описание:

Име на продукта: Поставка за подправки

Материал: висококачествен материал

Вид на подправка, която може да изтеглите: масивна подправка

Технически характеристики: Комплект от 8 бутилки, комплект от 16 бутилки

Стил: лесно лукс

Технически характеристики:

1. Продукт уникален дизайн, европейски стил, произведени от екологично чисти Материали, красиво и Практично, а също и високо качество.

2. Може свободно да се върти, той е удобен, красив и се използва за съхраняване на различни подправки, като сол, черен пипер и натриев глутамат за кухненски употреба.

3. Изработен от висококачествени материали, има характеристики на Еластичност, еластичност, Висока якост, устойчивост на корозия и Изолация.

4. Нов Дизайн, кратки и ясни, чисти и гигиеничный, и може да се използва в жилища, ресторанти, кафе, чай и т.н., И той се радва на популярност сред обществеността.

5. Свободно выдвигающаяся покриване на по-хигиенично, а буркан за подправки могат да се запълни със сол, глутаматом натрий, черен пипер, бяла захар, подправки и т.н.

Пратката включва:

8 Бутилки * Поставка за подправки

Или

16 бутилки * Поставка за подправки

  • Произход : Континентален Китай
  • Материал : Пластмаса
  • Стил : Европа

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти