В наличност

1 БР, Ръчна количка за момичета-цвете, Ивовая кошница за съхранение, Е Изплетен Кошница за пикник, Сватбени Кошници за момиче-цвете

(0)
14.98лв. 24.55лв.
Инв.: w386171
Категория: Съхранение и организация в дома
Цвят:

Пълно описание

1 БР. ракита кошница с цветя за момичета, ивовая кошница за съхранение, е изплетен кошница за пикник, сватбени кошници с цветя за момичета

Поддръжка на дропшиппинга и търговия на едро.

Размер на продукта: малка-26x25,5 см/10,23x10 инча.

Материал: Кошница за цветове са вплетени ръчно от естествен ратан, с натурален цвят, за защита на околната среда и здравето.Кошница за цветя, изработени в изискан стил на изработка, отличава се с издръжливост и по-дълъг срок на използване.

Вграден пластмасов слой: Приложено прозрачен пластмасов слой може да намерите кошница с много приложения, като позволява да се засадят цветя в кошница, без да се притеснявате за протечке вода или замърсяване на пода, което е много практично.

Дръжка дизайн: дръжка Дизайн, удобен и практичен.Можете да го носите със себе си като кошница за пикник или да си любимите си цветя, плодове или зеленчуци като подарък кош или кошница за пазаруване.

Украса на фермерска къща: с полукръгла диня има голяма дупка и може да побере множество елементи.Изискани детайли придават на кошница с цветя е много елегантен вид.Сухи цветя и изкуствени цветя се използват за създаване на вневременного декор и привнесения в стаята силен стил кънтри.

Цвят: както е показано на фигура

Материал: ратан

Размер: около 10x25,5 см, височина около 26 см

Осъществяване съдържание:

1 * кошница с цветя за момичета

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

За нас

Ние предлагаме добър продукт на по-добра цена, ние подкрепяме едро поръчка/директна доставка

1. За поръчка на директна доставка, моля отбележете "поръчка на директна доставка", ние ще се инсталира за него е приоритет.

2. За поръчки на едро/директни доставки, ако имате някакви идеи за цени или опаковане, моля, свържете се с нас предварително, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване, за да удовлетворим вашите изисквания.

За плащане

Ако имате някакви проблеми при плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти www.harddesign.eu, за да помоля за помощ:

За доставка

1. Ние ще ви изпратим поръчки възможно най-скоро в рамките на 2-7 дни (с изключение на почивните дни и на националните празници), след като вашето плащане ще бъде завършен в нормален режим.

2. Моля, посочете пълен адрес на доставка с валиден номер на телефон и пощенски код, особено на купувачи от Русия и Беларус, моля, потвърдете вашето пълно име.

3. Моля, обърнете внимание, че ние не носим отговорност за митнически такси.Моля, следвайте митническото оформяне на себе си.

  • Произход : Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти