В наличност

Разделени контейнер за обяд Преносим и безопасен за храните Полипропилен за Обяд, кутия с капак и лъжица Качествен контейнер за съхранение на обяд с 3 отделения

(0)
16.60лв. 33.20лв.
Инв.: w476975
Категория: Кухня, трапезария и бар
Цвят:

Пълно описание

Основни моменти:

1. По време на приема на храна е по-лесно: Опростете приготвяне на вечеря с помощта на нашия разделен обяд-бокс.Благодарение на 3 отделениям той запазва вашите ястия в добро състояние и вкусни.Насладете се на прекрасен вкус и полезни ястия в 1 удобен контейнер.

2. Подобрена свежест: разделени обяд-бокс с обков от четири страни и с двойно уплътнение, което включва вградена силиконовата подложка осигурява херметичност.Съхранявайте храна-вкусна и добре поддържани, да не се страхуват разливи или елементарно.Обновете ежедневието си на обяд днес.

3. Сигурно отново затопляне: Насладете се на безопасни и топли ястия с помощта на този разделен обяд-бокс.Силиконов клапан на капака осигурява вентилация и отвеждане на топлина и устойчивост на топлина запазва свежестта на продуктите си.Сигурно и за употреба в микровълнова печка.

4. Изключителна хигиена: Този разделени обяд-бокс, изработен от безопасни за хранителни продукти висококачествени полипропиленови материали, осигурява гигиеничный и безопасен начин за транспортиране на продукти.Лесни за почистване, той е херметически затворен, благодарение на които продуктите остават в добро състояние и отделно един от друг.Насладете се на продължителна експлоатация без никакви проблеми с миризмата.

5. Удобно и хигиенично: да не се разреши в нехигиенични варианти за вечеря, когато можете да донесете своя собствена този стилен разделен обяд-бокса.Лек и портативен, той е популярен както сред децата, така и при възрастни, което го прави идеален както за обучение, така и за бизнес.

Описание:

Нашите разделени контейнери за обяд са идеални, за да се запази вашата храна е вкусна и на отделни!Върху капака има силиконов клапан за лесно и безопасно гигиеничного употреба.Тези контейнери се радвате както на децата, така и за възрастни!

Спецификации: 1. Име на продукта: Разделени обяд-бокс

2. Цвят на продукта: син

3. Размер на продукта: 21*13*7.5 см

4. Тегло на продукта: 240 г

5. Материал на продукта: полипропилен

6. Характеристики на продукта: Продукти могат да се поставят в отделни отделения на

Опаковъчен лист:

1 * Сплит обяд-бокс

1 * Чиния

1 * Лъжица

  • Произход : Континентален Китай
  • Форма : Правоъгълник
  • Характеристика : Potting
  • Материал : Пластмаса

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти