В наличност

Ръчен Нож за плодове, слайсер, нож от неръждаема стомана, Овощерезка, белачка, долна търтей, идеални подаръци за кухненски джаджи

(0)
21.92лв. 43.84лв.
Инв.: w477439
Категория: Кухня, трапезария и бар
Цвят:

Пълно описание

Ръчно Овощерезка за плодове с Ножове от неръждаема Стомана, богат на функции за Ръчно Краче за почистване на плодове с дръжка, Долна Издънка за кухненски джаджи

Характеристика:

1. Конструкция на ръкохватката: тя е лесна за използване, без никакви умения, лесен за употреба, удобен за въртене и за почистване и може да се използва от възрастни хора и деца.

2. Инструмент за почистване: бързо и лесно да почистите обелени, сърцевината и нарязани на всякакви сортове ябълки.Гъвкав нож подходящ за ябълки с различен размер.

3. Лесна употреба: в сравнение с електрическите овощечисткой, в нея се губи много плодове, кожата става по-тънка, а плътта на ябълки почти не пада.

4. Защита: Нашата ръчно белачка е оборудван с четири нещастници, които здраво свързват овощечистку на плавен масата, което е много удобно за използване.

5. Многофункционалност: Тази ръчно белачка - рядък многофункционален инструмент в кухнята, който може да се използва като подарък за нов дом, Ден на майката или на Коледа за приятелите или семейството.

Спецификация:

Произход: Китай

Цвят: както е показано

Размер овощечистки: около 22x15 см/8,66x5,90 инча

Нож за плодове: около 17x10 см/6,69x3,93 инча

Материал: ABS + неръждаема стомана

Забележка:

Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, представени на снимките.Благодарим ви!

Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

1 х белачка за плодове

  • Материал на острието : Неръждаема стомана
  • Произход : Континентален Китай
  • Тип : Инструменти за плодове и зеленчуци
  • Номер на модела : Белачка за плодове
  • Материал : Неръждаема стомана
  • Тип инструменти за плодове и зеленчуци : Почистващи и кора
  • Името на марката : APWIKOGER
  • Характеристика : В наличност, Устойчиви

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти