В наличност

Подложка за чаши на Фестивала на Хелоуин, на окото, изолирано обстановка на бара, Светещ В тъмното, Автоматично светлина, луминесцентна кърпа, Чаша за млади и гладни

(0)
7.07лв. 8.31лв.
Инв.: w475968
Категория: Кухня, трапезария и бар
Цвят:

Пълно описание

Подложка за чаши на фестивала на Хелоуин, на окото, изолирано обстановка на бара, светещи в тъмното, автоматично светлина, луминесцентна салфетка, силикон подложка за чаши, 5 бр.

Характеристики:

Дизайн в стила на Хелоуин: от Тези кърпички са обзаведени в стила на фестивала на Хелоуин със забавен дизайн, който придава празничност на вашия масата за вечеря.

Окото изолация: Изработена от окото на изолационен слой, тези кърпички защитава вашата маса от прегряване и повреди, причинени от горещи тарелками и посуда.

Функция светят в тъмното: Тези кърпички са направени от блеснали в мрака материал, който придава неповторима и вълнуваща атмосфера на вашето парти в чест на Хелоуин.Те ще светят в тъмното, като създава весела атмосфера.

Флуоресцентное автоматично блясък на: -функцията на тези кърпички "в тъмното" е направена от луминесцентно материал auto glow, който запазва сиянието на салфетки в рамките на няколко часа след излагане на светлина.

Висококачествен силикон: Изработени от висококачествен силикон, тези кърпички са издръжливи, да не се плъзгат и са лесни за почистване.Те също са топлоустойчиви и могат да издържат на температури до 220 ° C, което ги прави подходящи за използване с топли ястия.

Описание на продукта:

Подложка за чаши на фестивала на Хелоуин, на окото, изолирано обстановка на бара, Светещ в тъмното, автоматично светлина, луминесцентна салфетка, силикон подложка за чаши, 5 бр.

Включва 5 * Подложка за чаши

  • Характеристика : Устойчиви
  • Тип украса на масата и аксесоари : Постелки и възглавнички
  • Стил : Европа
  • Материал : Бамбук
  • Номер на модела : 1
  • Произход : Континентален Китай
  • Форма : Квадратна

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти