В наличност

Контейнер за вода с кранче, хладилник, Диспенсер за вода, съд за напитки с дворцовата капак, 3,5/ 4,5 л, Диспенсер за сок с лед

(0)
209.54лв. 419.07лв.
Инв.: w472663
Категория: Кухня, трапезария и бар
Цвят:

Пълно описание

Кана за студена вода с кранче: чайник с голям капацитет, който се запазва напитките студени в продължение на няколко часа.Изработени от здрава неръждаема стомана с удобен кран за лесно наливания.Широко гърлото ви позволява да поставя в него продукти, като плодове или чай в пакетчета.Идеален за приготвяне на кафе, сокове, вода, напитки и много други.Отличен за къмпинг, пикници и партита.

Спецификация.

Заглавие: Студен кана с вода

Материал: PP

Размер:

С (20*14*19.5 см/7.87*5.51*7.68 в)

Л (20*14*24.5 см/7.87*5.51*9.65 в)

Опаковъчен лист.

1 * Диспенсер за напитки с вода

Забележка.

Поради различния осветление и настройки на екрана, цветове на продукта може леко да се различават от представените на снимките.

Поради разлика в ръчен измерения, моля, имайте предвид разликата в размер на 1-2 виж

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Идеални за партита и събирания: стилно служат на своите гости студени напитки.Този чайник с капацитет 3,5 / 4,5 литра напитки и е снабден с 1 смесител за обзавеждане на дозиране.

2. Водоустойчивост: Този maker ви позволява да излее водата от чешмата, без да се притеснявате за температура.Той е изработен от хранително-полипропилен, който не е миризма, траен и сигурен.

3. Насладете се на освежаващи напитки по всяко време: С помощта на кран на този квадрат чайника, можете да подават студени напитки, без повдигане на капака.Широка горния капак ви позволява лесно да се сложи в нея лед или плодове, а maker е лесна за почистване на ръка.Той е добре поставен върху рафт на хладилника или на ръба на масата.

4. Универсален диспенсер за студена напитка: в този чайника с вода може да се готвят и сервират студени напитки, коктейли, лимонада, чай, мляко, кафе или сок за всеки повод.Той е идеално за партита, пикник, къмпинг и още много други.

5. Разхладете се студени напитки: Този чайник с кранче за студена вода през лятото е незаменим за къмпинг и за домашна употреба.Той ви позволява да готвят и сервират различни студени напитки, полезни за вашето здраве и комфорт.

  • Вид съдове за пиене : Саксии и кани за вода
  • Характеристика : В наличност
  • Материал : Пластмаса
  • Произход : Континентален Китай
  • Номер на модела : диспенсер за напитки

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти