В наличност

1бр Силикон Филтър за Кафе Чаша Сгъваема Множество Преносими Чаша Аксесоари За Приготвяне на Кафе Кана Филтър Кафе Домашен Открит кана за Кафе M6R3

(0)
18.39лв. 33.45лв.
Инв.: w477326
Категория: Кухня, трапезария и бар
Цвят:

Пълно описание

Информация за продукта

Име на продукта: Сгъваема Чаша За Кафе филтър

Материал: Платинен силикон

Спецификация: 1-2 човека

Размери: 95 * 78 мм / 3,74 инча * 3 инча пред разгъване 95 * 27/3,74 инча * 1 инч след сгъване

Цвят: зелен, черен

Опаковка: Сгъваем филтър за кафе-чаша * 1

Силиконов сгъваем филтър чашка - универсален и удобен инструмент за филтрация на течности в пътя.Той е изработен от висококачествен силиконов материал, който е издръжлив, гъвкав и лесен за почистване.

Дизайн на чаша има функция за сгъване, която позволява да се оформи до компактни размери, което улеснява съхранението и переноску в раница, дамска чанта или багажа.

Филтърен чаша идва с вграден филтър, който ефективно премахва от вашата напитка замърсяване, като например замърсяване, отпадъци и утайки.Той е идеален за филтриране на вода от природни източници като реки, езера и потоци, или за отстраняване на утайка от кафе от вашето кафе.

Капацитетът на чаши е толкова голям, че в него може да се побере едно прилично количество течност за един човек.Той също е лесен и удобен за употреба, което го прави идеален за отдих, като например къмпинг, туризъм и катерене.

Силиконов сгъваема чашка филтър е устойчив и екологично алтернатива на еднократна пластмасово стаканчикам и бутилки.Той е за многократна употреба, лесен

Благодаря за вниманието, ние гарантираме качеството на нашите продукти.Добър ви ден!

  • Произход : Континентален Китай
  • Вид филтър : Филтри за еднократна употреба
  • Материал : Силиконов каучук

Тагове: чаша за кафе филтър

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти