В наличност

Уличен диван от дърво със сиви възглавници, екзотичен дизайн, водоустойчив и защитен от uv разтегателен плюс една масичка за кафе

(0)
1 936.75лв. 2 582.32лв.
Инв.: w386098
Категория: Мебели
Цвят:

Пълно описание

Естествен стил

Благодарение на спокойното естествения цвят на логове и конкретни линии, този уличен дървен разтегателен разкрива един вид досужую художествена концепция на японската поезия дзен.Изкуството на японския дзен идва от хармоничен стил на династията Тан в Китай.Мебели и интериор в японски стил с чиста и свежа природа, кратка неповторим вкус и оформени уникален мебелен стил.Мебелите в този стил създава неторопливую, комфортна и довольную живот, тя ще се превърне в чудесна възможност за ангажиран гражданин.

Гъвкави комбинации

Двойна диван с десния подлакътник и двойна диван с ляв подлакътник, както и квадратен ъглов диван със стол и дървена масичка за кафе съставляват този уличен диванный слушалки. Очевидно е, че свързването на тези двойни мека мебел, заедно с ъглов диван е най-често срещана комбинация, но има и алтернативни комбинации за различни сценарии.Това е гъвкав диван-слушалки чрез разделянето на дизайна.

Конструкция от дърво акация

Този диван екзотичния дизайн, изработен от дърво акация, за да гарантира здравина и дълготрайност.Пилони на гърба на облегалката повишават здравината на цялата конструкция.Повърхността на дървото правилно обработени, за да се гарантира усещане за мекота при допир.Дървото акация е по-податлива е един чудесен избор в качеството на материал за мебели.Здрав метален обков увеличава силата на продукта, благодарение на които този диван е добра носеща способност.

Висококачествени възглавници

Рамката е изработена от естествено дърво в тон на сивото цвят благородна поролоновая възглавница подчертава прост и свеж дизайн в японски стил.Тези поролоновые възглавници за седалки, които създават усещане за мекота, а дизайнът е на цип позволява лесно да ги чисти.Което е интересно, тези възглавници са също така е водоустойчив и защитен от виолетови, а седалките на тези възглавници може да се мие с вода.

Лесен монтаж и размери

Този прост и елегантен външен диван и лесен за инсталиране.Към продукт приложени инструкции за инсталиране, а също и комплект оборудване, включително винтове и инсталационните инструменти.Прост процес на инсталация позволява да полагаме, за да инсталирате този диван за кратко време.Дължина двуместен диван е 58,6 инча, ширина двуместен диван - 27,6 инча. Височината на дивана е 25,1 инча. Масичка за кафе има квадратна форма 27,5 инча, а височината му е 13,8 инча.

Описание

Придържайки се към традиционната японска естетика с оригинална форма respect, този уличен диван в японски стил разкрива текстура на дърво в точност, за да покаже на оригиналния външен вид на материала.По-точно, за полиране, за да покаже уникална текстура на дървото.Такава природа и прост дизайн въздействат върху чувствата и мислите на хората, и неутрализират потенциалните носталгия.Този диванный слушалки подходящи за инсталиране в беседка и място, като градина, вътрешен двор.Този елегантен разтегателен ще превърне това място в идеалния страната на чудесата, където можете да се забавлявате разговарят със своите приятели.

  • Стил : Модерен минимализъм
  • Обща употреба : Градинска Мебел
  • Материал : Дървен
  • Произход : Континентален Китай
  • В сгънат вид : No
  • Специфичните използване : Градински комплект
  • Брой места : 6 или повече

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти