В наличност

Безопасен Преносим Многофункционален домакински стол за тоалетна - вземи си сега, Стъпало за тоалетна в карикатура стил с извити дизайн

(0)
10.48лв. 17.46лв.
Инв.: w435144
Категория: Мебели
Цвят:

Пълно описание

Описание:

Преносим: Повишаване на домакински тоалетна на ново ниво с помощта на този изогнутого мултифункционален стол.Устойчивост на компресия уверява, че той не е деформиран, с течение на времето, а cartoony стил го прави интересен за всички.

Сигурност: Тази тоалетна крака, предназначена за използване в мъжки стил, да се грижи за здравето си.Сигурността му гарантира, че можете да го използвате, без да се тревожи, а изогнутость помага да се поддържа оптимално положение за по-плавен преход към банята.

Сигурност: Притеснявате за дълголетие?Този столче за тоалетната чиния е изработена от пластмаса и е с удебеляване, което позволява да издържат дори и най-тежките потребители.Не е нужно да се притеснявате за неговата смяна в близко бъдеще.

Устойчивост на компресия, без деформация: Получите необходимата подкрепа за подобряване на изпразване на червата с помощта на този стол за тоалетка-бустера.Неговата извита форма и устойчивост на компресия гарантират, че краката ви ще останат на място, а един стол не деформират с течение на времето.

Многофункционален: Имате ли нужда от столче-стремянка за баня?Този стол е проектиран и за това!Подвижна и сгъваема позволява лесно съхранение и почистване нея, така че можете да съдържа вашата баня чиста.

Спецификация:

Цвят: бял, многоцветен.

Материал: ABS.

Размер: приблизително 40 * 25 * 17 см, 39 * 21 * 17 виж

Забележка:

Могат да бъдат малки изкривявания на цветовете се дължи на различни разрешения на компютъра.

Възможни са незначителни грешки, дължащи се на различни ръчни измервания.

Комплектът включва:

Табуретка * 1

  • Произход : Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти