В наличност

Силиконов притежателя Гъба, Тава, Силикон Притежателя, Кухненски Органайзер, Преносим Топлоизолация, Кухненски Притежателя, Органайзер за гъби

(0)
158.95лв. 317.90лв.
Инв.: w383200
Категория: Съхранение и организация в дома
Цвят:

Пълно описание

Описание:

Търсите силикон тава, което е било компактен, топлоизолационни и противоскользящим?Спрете избора си на този продукт!Този силиконов тава изпълнена с ивици, които предотвратяват подхлъзване на съдове.Той също гигиеничен и е устойчив на замърсяване, което улеснява неговото почистване и поддържане.Независимо от това, дали имате нужда от поднос за сервиране, печене или охлаждане, този силиконов тава да се справи с всичко това.

Спецификация:

Заглавие: Силикон тава

Материал: силикон

Размер: около 40.5*11.5*1.5 см/15.9*4.5*0.6 в

Опаковъчен лист:

Силиконов тава * 1

Вижте по-подробна информация за продукта

1. За многократна употреба материал: Този силиконов тава сигурно и термостойок, изработен от висококачествен силикон.Той има добре свършената и гъвкава конструкция, която може лесно да се сгъва или колапс.Това също спестява място във вашия склад, когато не се използва.

2. Температурна устойчивост: Изработени от трайни и нескользящего силикон, този тава издържа на високи и ниски температури.Това предпазва вашия работен плот от увреждане на горещи или студени предмети като съдове за готвене, чинии или чаши.

3. Нескользящий тава: Този тава е изработен от утолщенного материал фина работа, здрав и издръжлив.Той също има мини ленти на повърхността, които осигуряват устойчивостта му на всеки мокри или хлъзгави повърхности.Той е идеален за кухни и мивки.

4. Лесна за почистване: Този тава водоустойчив, така че можете да се поддържа чиста и гигиеничности с помощта на лесен за пране.Той също така е здрава и безопасен за използване, тъй като е изработена от висококачествен силикон.То е удобно да се съхраняват и използват.

5. Водоустойчив дизайн: Този тава устойчива на износване и могат да издържат на високи температури и налягане.Той е изработен от силикон, който притежава отлична устойчивост на вода.Петна и мръсотия не се придържат към него, така че лесно можете да го дезинфекция и се избърсват.

  • Тип : Тави за съхранение
  • Номер на модела : Тава за кухненски организаторите
  • Характеристика : Устойчиви
  • Произход : Континентален Китай
  • Материал : Силикон

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти