В наличност

Държач за четки за коса, Стенен държач, Рафт за баня, Шкафове за съхранение на Аксесоари, Поставка за Сешоар от орехово дърво Amgoth, Рафт за баня, Сторг

(0)
16.53лв. 33.05лв.
Инв.: w384959
Категория: Съхранение и организация в дома
Цвят:

Пълно описание

Основни моменти:

1. Здрав материал: Изработени от устойчив на корозия на алуминиева сплав и устойчиви на висока температура материал, тази стойка за съхранение на плоек дебела, стабилна и устойчива, която осигурява продължителна употреба и безопасност.

2. Организирайте се и дръжте тел: С помощта на тази поставка за съхранение на плоек лесно можете да сматывать проводници от маша и други инструменти за коса и леко ги съхранява в стена или шкаф.

3. Двойна монтаж: Независимо от това, дали искате да пробия или стик, за ваше удобство ние предлагаме два начина за инсталиране.Перфорация или приклеивание не се изисква, просто изберете този, който най-добре подхожда на вашата стена.

4. Разумно съхранение: Този рафтове за съхранение на маша ще ви помогне да организирате рационално складиране, с помощта на неизползвано пространство на стената в банята.Маша и други инструменти за коса спретнато подредени и до тях е лесен за достъп.

5. Подходящ за утюжков за изправяне на коса: Независимо от това, дали е необходимо да се съхранява маша, утюжки за изправяне на коса, електрически четки за зъби или други уреди, в този багажник може да побере всички тях.Той е проектиран по такъв начин, че да се поберат повечето размери и форми накладки за коса.

Описание:

Поставка-държач за плойки е изработена от дебела алуминиева сплав, която се отличава с дълготрайност и устойчивост на топлина.Той е оборудван с функция за навиване, за да си въжета бяха организирани и опрятны.Можете да изберете един от два начина на закрепване: търтей или лепило без пирони.Не губете време-пространство на стената, не сверлите дупки.Подходящ за етикети за коса различни размери и форми.

Характеристики:

1. Материал: алуминиева сплав

2. Цвят: черен, сив

3. Размер на продукта: 12*5.2*5.5 см/4.7*2*2.1 инча

Опаковъчен лист:

Поставка за плойки * 1

  • Произход : Континентален Китай
  • Брой хора : Самотен
  • Опаковка : Поставка за плойки
  • Тип инсталация : Стенен тип
  • Номер на модела : Поставка за плойки

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти