В наличност

30шт Кръгла корона ПП Пластмасова Скоба ПП Закачалка Аксесоари Колче Бели Скоби за разстояние За Пластмасови Дрехи

(0)
24.95лв. 49.92лв.
Инв.: w381983
Категория: Съхранение и организация в дома
Цвят:

Пълно описание

30шт Кръгла Корона ПП Пластмасова Скоба ПП Закачалка Аксесоари Колче Бели Скоби За разстояние За Пластмасови Дрехи

Характеристики:

Материал - Тези бели пластмасови скоби за закачалки, изработени от здрав бял ABS-пластмаса,

тези скоби за закачалки имат сверхсильное усилие на затягане за дрехите е надеждно закрепена на закачалка, не сдувалась вятъра, поддържана дрехи на място, не пада и не провисая

Уникален дизайн - Тези пластмасови скоби за разстояние за закачалки са универсално и практично допълнение към вашия гардероб.Нашите клипове, закачалки надеждно прикрепени към всяка закачалка, като същевременно осигуряват допълнително съхранение на облекло, което може да бъде адаптирано за всеки предмет дрехи.Позволява максимално да се увеличи пространството в гардероба си и да осигури безопасността на дрехите при съхраняването.

Лесен за използване-привързана към вашата закачалка лесно да се определи дрехи и т.н., Гладката пластмасова повърхност означава, че тези закачалки за дрехи може да се носи на вашите тежка, за да е лесно да поставите дрехи от различни размери и стилове.

Широко приложение - Тези клипове, закачалки са идеални за закачане на дрехи, панталони, поли, шорти.Клипове, закачалки за панталони може да се използва както с кръгли пластмасови детски стелажи, така и с възрастни.

Описание на продукта:

30шт Кръгла корона ПП пластмасова скоба ПП закачалка аксесоари peg Бели скоби за разстояние за пластмасови дрехи

Материал: пластмаса

Цвят: както е показано на фигура (поради разлика между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)

Тегло на опаковката: 330 грама

Размер на опаковката: 20x10x8 см (допуска се отклонение на 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.)

  • Материал : Кожа
  • Произход : Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти