В наличност

Купа за измиване на ориз от неръждаема Стомана, Двуслойни Филтър за измиване на ориз, Цедка, Кошница, Купа за зеленчуци, Сливное устройство, Кухненски Принадлежности

(0)
20.78лв. 41.57лв.
Инв.: w355191
Категория: Кухня, трапезария и бар
Цвят:

Пълно описание

Водещи елементи:

1. Здрав и безопасен материал: Изработен от висококачествена неръждаема стомана, този гевгир е траен, който осигурява дълготрайна работа и безопасността на човека.Той може да издържа на високи температури, устойчива към ржавлению и корозия.

2. Двупластова конструкция: Приготвяне на храна, без проблеми, благодарение на това дуршлагу от неръждаема стомана, която е удобна двухслойную дизайн за ефективно измиване и източване на различни продукти.

3. Самото приготвяне на ястието: Оборудван с резервоарите за допълнителна опаковка и фильтрующими мрежи, той е идеален за измиване, източване на вода и съхранение на плодове, зеленчуци и тестени изделия.Благодарение капацитет от 700 мл, той ще се превърне в чудесно допълнение към вашата кухня за ефективно готвене.

4. Универсален помощник, Благодарение на трайно базата, голям капацитет и фина мрежа този универсален гевгир от неръждаема стомана улеснява начин на приготвяне.Внимателно се изтеглят на чинии, миене на плодове и сливайте вода, да се храни, не се провали.

5. Хубав подарък: Този гевгир от неръждаема стомана - идеалният подарък за съпруги, роднини и приятели, както и любителите на готвене, които ценят качеството и удобството.Той е здрав, лесно се почистват и се сгъва за компактно съхранение.

Описание:

Този набор от висококачествени ситечек и купичка от неръждаема стомана, просто е необходимо в кухнята.Благодарение на дизайна, учитывающему безопасността на човека, той е идеален за миене на плодове и отговарят на вашите ежедневни нужди в приготвянето на храната.Това е много удобно и ще се превърне в практичен подарък за всеки домашен готвач.Инвестирайте в този продукт и опростете кухненска живот.

Параметри: 1. Материал: неръждаема стомана

2. Размер на продукта: както е показано на фигура

Списък: 1 * комплект кухненски дуршлагов (1 * купа, 1 * кошница за източване)

  • Тип : Дуршлаги и Сита
  • Характеристика : Устойчиви
  • Номер на модела : купа за измиване на ориз
  • Произход : Континентален Китай
  • Вид на метал : Неръждаема стомана

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти