В наличност

Коледно дърво, Страшен снежен човек, забавен отвратителен сняг чудовище за коледно парти през зимата страната на чудесата

(0)
7.47лв. 14.96лв.
Инв.: w331810
Категория: За дома и градината
Цвят:

Пълно описание

Коледа коледа в цилиндър Отвратителен Сняг чудовище Забавен Отвратителен Обниматель Шимпанзета с Улыбающимся плюшен Коледен елочным орнаменти Коледен орнамент за Коледен празник Зимно парти в Страната на чудесата

Характеристика:

1. Очарователен и универсален: тези отвратителни снежни човеци имат широк спектър от приложения, като служим на декорации за коледната елха, фетровыми украса, коледа интериор или нещо, което да искате вашият творчески ум.

2. Най-високо качество на изработка: Тези отвратителни снежните чудовища са изработени от висококачествена филц и внимателно обработени с помощта на специални инструменти, които леко пробива свободни влакна, докато те не приемат форма.

3. Затрогваща дизайн като на горила: Това украшение във вид на горила ще ви предпази от студените зими на своите невинен израз, който може да излекува сърцето си.За вярващите валяной снежен човек дори осветена и притежава магически свойства, което го прави идеален за зимното домашен интериор, особено за колекционери снежни човеци.

4. Безкрайните възможности на дисплея: Вашият снежен човек не трябва да бъде ограничен до върха на елхата.Обнимашки с усмихнати отвратителни шимпанзета може да бъде окачен на бутилки вино, венци или да се включат в централната част като декоративен елемент.

5. Идеална жар: Добавете нотка на веселие и празнично настроение на коледа коледната елха тази година, с помощта на тези странни орнаменти във формата на снежен човек.Плюшена декорация за коледната елха наистина вкусни и ще красиво страхотно на вашата дървото.Всички обичат да извайвам снежни човеци на Коледа, и тези празнични и колекционерски декорации са подходящи за споделяне с близки и приятели!Те правят изключителни украшения за коледни подаръци, коледна декорация и празнуване на Нова година.

Спецификация:

Произход: Китай

Имейл: няма

Размер на продукта: 170.00x120.00x40.00 мм/6.69x4.72x1.57 инча

Материал: филц

Употреба: Украса за коледната елха/Колекция/ Украса за дома/Бутилка вино/Украса под формата на венец

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, представени на снимките.Благодарим ви!

Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

1 x Нелеп Снежен човек

  • Електроника : No
  • Произход : Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти