В наличност

Набор От Коледна Украса За Коледната Елха, Метален Декор, Украса За Коледната Елха, Парти, Рожден Ден, Коледа, Коледни Аксесоари, Adornos De Навидад

(0)
14.18лв. 29.53лв.
Инв.: w337367
Категория: За дома и градината
Цвят:

Пълно описание

Набор от Коледна украса За Коледната Елха, Метална декорация За Окачване Коледна Елха, Украса За Парти, Рожден Ден, Коледа Интериор, Подаръци за Деца

Характеристики:

Всеки продукт има уникален стил и цвят.Те са украсени с коледни елементи. Това подвесное украса се предлага с каишка за удобство на употреба.

Материали: декоративни висулки са изработени от висококачествени метални материали, техните повърхности са боядисани ръчно.Боя върху повърхност, достатъчно здрава, за да запазят своята форма и цвят още дълго време след края на тържеството.

МНОГОФУНКЦИОНАЛНА УКРАСА: Дръж прекрасна украса за коледни елхи, дръжки на врати, стълбище или където и да отидете.Тези накити също ще се превърне в идеален аксесоар за други празници, дизайн хотел, клуб, площадка, партита.можете също да използвате всяко от тях за украса на подарък пакет!

Това е идеалната коледна украса, които ще направят вашите коледни украшения и празнични декорации още по-топло.Можете също така да изненада семейството си, приятелите или децата си, давайки им уникални подаръци или сувенири.Също така е идеален подарък за Коледа или нов дом.

В комплекта: окачване

Описание на продукта:

В комплекта: окачване

  • Номер на модела : 1
  • Електроника : ДА
  • Опаковка : Луксозни кутии не
  • Тип комплект : ДА
  • Произход : Континентален Китай
  • Тип продажба на едро : Да(>50 бр.)

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти