В наличност

Коледна кутия шоколадови бонбони във Формата На Отглеждане с Шарките на Снежен Коледен Топка "Бисквитки", за да се Лекува Подарък Лидице кутия Контейнер За Партита

(0)
2.74лв. 5.70лв.
Инв.: w330971
Категория: За дома и градината
Цвят:

Пълно описание

Коледна кутия шоколадови бонбони във формата на отглеждане, снежен човек, Коледна топка, бисквити, закуски, сладко, подарък кутия за съхранение, контейнер за партита, сувенири

Дръж навсякъде: Коледна лидице автомобилът се предлага с каишка за удобно закачване като празнична украса.

Класически дизайн: Изпълнена с традиционния коледен модел, той ще добави нотка на шарма вашите официални бижутата.

Универсална употреба: идеален за празнуване на Коледа, сватба, рожден ден и много други, също може да се използва като предмет на колекционерска стойност.

Функционално съхранение: Лидице кутия с капак идеално за съхранение на шоколадови бонбони, конфетниц, бисквити и малки предмети, като пръстени и обеци.

Стилен подарък вариант: Лека и стилна, тази коледа подарък кутия - идеалният избор за разпространение на празнично настроение.

Описание:

Представяме ви нашата коледна калай кутия - идеално допълнение към вашия празничен бижутата!Тази лидице скоростна изпълнена с класически коледен модел, добавляющим празничност на всяко помещение.Дръж го навсякъде с помощта на включения дантела за красива украса.

Тази лидице кутия е идеална не само за Коледа, но и за сватби, помолвок, душ, рожден ден и други празници или колекции.Може да се използва за съхраняване на бонбони, шоколадови бонбони, бисквити, а също и на малки предмети, като пръстени и обеци.

Изработени от леки и здрави материали, тази малка и стилна кутия за подаръци за коледа - вашият най-добър избор.Това засилва празнична атмосфера и е чудесен подарък.Поръчайте нашата коледна калай кутия и направете този празничен сезон е още по-специален!

Име на продукта: Коледна кутия за бонбони

Материал: желязо

Стил: европейски, американски

Приложими празници: Коледа

Категория: декорация

Характеристики: Скъпа форма на отглеждане, сверхпрочный, за многократна употреба

Подробности размер:

L: 14 см/5,51 ", W: 9,5 см /3,74" (прибл.)

Бележки:

Поради разлика в настройките на осветлението на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от представени на снимките.

Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Пратката включва:

1 х коледна кутия шоколадови бонбони

  • Произход : Континентален Китай
  • Тип комплект : No
  • Електроника : No

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти