В наличност

Led окачен фенер под формата на тикви за Хелоуин, Призрачная лампа, свещ, Ретро Малка маслена лампа, Начало декор за Хелоуин, реквизит на ужасите

(0)
0.84лв. 2.06лв.
Инв.: w331422
Категория: За дома и градината
Цвят:

Пълно описание

Хелоуин Led Окачен Фенер Под Формата На Тиква, Призрачная Лампа, Свещ, Ретро Малка Маслена Лампа, Хелоуин, Начало Декор, Реквизит На Ужасите

Основни моменти: 1. Уникален дизайн: Тези тиквени фенери на Хелоуин имат уникална форма лампи и ретро-стил, въвеждането нотка на забавление на вашия декор.Всяка тиква, украсени с атрактивни щампи и креативен дизайн, които придават неповторима жар на вашето домашно декора.

2. Устойчивост и опазване на околната среда: Произведени с използване на висококачествени материали, нашите фенери във формата на тикви за Хелоуин са силни и трайни.Използвани полипропиленови и електронни компоненти са безвредни за околната среда, както и дизайн на продукта е устойчив на деформация и счупване.

3. Украшайте навсякъде: добавете нотка на жуткости в дома си с помощта на нашите гирлянди за Хелоуин.Дръж ги на крыльцах, стени, дървета или рафтове за украса на помещения / на улицата.Идеално за партита в чест на Хелоуин, декорация на дома и декори за ваканционни снимки.

4. Добре обмислен дизайн: Тези led светлини изящно изработени от водоустойчив материал и са оборудвани кнопочным ключ, за да регулирате яркостта.Те са леки, лесно назначени или да носят със себе си, а също така те са удобни за употреба за всеки повод.

5. Изискани подаръци: Декорирайте празник Хелоуин тези тыквенными гирлянди, които със сигурност ще изненада и зарадва получателя.Благодарение на уникалния и завораживающему дизайн на тези гирлянди създават по-ярка празнична атмосфера и да бъдат добри подаръци за приятелите си.

Доведете ужасна атмосфера на вашето парти в чест на Хелоуин с нашите изкусно изготовленным фенерче от тиква.Нашият фенера е изработен от висококачествен полипропилен и електронни компоненти и притежава уникални функции, които ще изненада и зарадва получателя.Фенер може лесно да се мотае на дървета, създавайки атмосфера на Хелоуин, както никога преди.Не пропускайте този задължителен аксесоар за Хелоуин!

Спецификация:

Размер на продукта: (приблизително)7.5*7.5*12.5 см/2.95*2.95*4.92 инча

Материал на продукта: полипропилен + електронни компоненти (3 неща, AG10)

Тегло на продукта: един нетно тегло 55 грама

Допълнителни указания: В комплекта са включени 3 електронни устройства, които могат да се използват веднага след получаването и да се рециклират.

Полезни съвети:

1. По причини, като например цветната температура на монитора, камера, околната светлина и умения за заснемане на снимки на някои стоки може да има малки различия в цвета.Цветът зависи от самия продукт!

2. Моля, са възможни незначителни разлики в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Списък:

1 * Тиквен лампа

  • Произход : Континентален Китай
  • Електроника : No
  • Извинение : Ейд ал-Фитр
  • Номер на модела : Лампа във формата на тикви за Хелоуин
  • Материал : ПАМУК

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти