В наличност

Дядо коледа и Джуджетата Коледна елха във формата на джудже с осветление, коледни украси за дома, хол, спалня и апартаменти

(0)
7.83лв. 16.32лв.
Инв.: w327511
Категория: За дома и градината
Цвят:

Пълно описание

Добавете празничност на вашия рождественскому декора с помощта на тези плюшени коледни джуджета с подсветка!Нежни и сладки, те създават уникална и красива коледна сцена.Тези джуджета са идеално място за вашия кабинет, те са лесни за почистване и поддържане.Да си днес!

Технически характеристики:

Име на продукта: коледни гномики

Материал на продукта: полиестер, плат, електронни компоненти

Размер на продукта: (приблизително) 19 * 7 см /7,48 * 2,76 инча

Тегло на продукта: режим A около 31 грама, режим B е около 29 г, режим C около 30 г, режим на D около 28 грама, режим E около 27 грама

Източник на захранване: бутон на батерия * 3 бр.

Опаковъчен лист:

Коледни гномики с гирлянди * 1бр

Забележка:

1. Поради цветовата температура на монитора, камера, осветление и умения за заснемане на някои от снимките на продукта да имат малка хроматическую аберрацию, цвят в обемно изражение е с предимство!

2. Поради различни измервания ръчно, моля, допуска се малка разлика в размера.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Мерцающее забавление: Насладете се на едно блестящо веселие сезон с тези коледни гномиками.Техният дизайн с подсветка излъчва мека светлина в тъмнината, добавяне на празнична атмосфера и удоволствие в интериора на вашия дом.

2. Изискан дизайн: запознайте се с празничен сезон с нашите коледни гномиками-гирлянди, които създават весела и празнична атмосфера.Техните реалистични функции и красив дизайн украсяват къщата.

3. Празнична наслада: Донеси малко празнично настроение в дома си с тези коледни гномиками-гирлянди.Старомоден дизайн създава магическа атмосфера, идеално подходящ за украса на коледната елха.

4. Създател на атмосферата: Превърнете всяка стая в страна на чудесата, с помощта на тези коледни джуджешки гирлянди.Дръж ги навсякъде - на врата, камина, рафтове или на стената, и дори използвайте за украса на коледни елхи, кабинет, или на прозореца.Те със сигурност ще придадат на вашия дом празничен вид и ще донесе радост.

5. Надежден материал: Тези коледни гномики изработени от плетиво тъкан, която е мека, здрава, удобна и лесно почистване.Техните лесно выцвести и да се деформира, така че да можете да се наслаждавате на тях от дълго време.

  • Произход : Континентален Китай
  • Номер на модела : Коледна елха с джуджетата
  • Електроника : No

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти