В наличност

Гирлянди от тикви за Хелоуин от трайни действително нетоксичен материал за градината в двора на Хелоуин

(0)
10.90лв. 18.49лв.
Инв.: w78263
Категория: Външно осветление
Цвят:

Пълно описание

RERI889 Празнични led Светлини във формата на Тиква Създават Прекрасна атмосфера на Хелоуин за Деца, Момичета, Момчета, Подарък Играчка за Партита RERI889

Характеристики:

правилно и сладък: тази гирлянда топли оранжеви гирлянди за украса за Хелоуин в формата на очарователните малки тикви с 3D-дизайн наистина разкрасяване на вашата веранда, на пистата пред къщата или на двора.

Захранва от батерия: Тези гирлянди под формата на малки тикви, захранван с батерии са много подходящи за всички видове украса за Хелоуин в помещения и на открито, като например парти в чест на Хелоуин, градини, дворове, на семейството, на прозореца, на празници.

По-забавно: гирлянди от тиква за Хелоуин - един чудесен вариант за деца и семейства, за да украсят своя Хелоуин, и това ще направи живота по-весел.

Начало декор: Не само гирлянди от тиква, но и с перфектен декор за дома.Идеално за партита на тема ужасите, домашен интериор и т.н. Придайте на вашия дом уникален чар.

Сервизно обслужване: При възникване на всякакви проблеми с нашия продукт, моля, първо се свържете с нас и ние ще ви отговорим възможно най-доброто решение в рамките на 24 часа.Така че защо да не опитате?

Технически характеристики:

Материал изделия: хартия

Един Размер на продукта: 9*7.5*0.5 см

Технически характеристики на: 2 м 10 лампи

Начин на хранене: батерия тип АА * 2 (не са включени в комплекта)

Бележки:

Моля, допуска се отклонение на 1-3 см от ръчно измерване.

1 * Гирлянди

Ние извършваме доставка по целия свят (с изключение на някои страни и APO/FPO).Ние извършваме доставка само с доказан адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да бъде посочен при изпращането.Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.Ние ще ви изпратим колет от Китай с въздушна поща.Време за доставка зависи от превозвачите, на митниците и на пощенската пратка, дестинацията и други фактори.Повечето парцели може да се получи в рамките на 20 работни дни (4 седмици).Вижте по-долу информация за времето на доставка и количествени данни:

Ако сте доволни от нашия продукт и добро обслужване, моля пишете ни на положителна оценка с оценка 5 звезди, което е много важно за нас.Ние ще бъдем много благодарни, ако можете да оставите тук истинските впечатления.Ако не сте доволни от стоки или нашите услуги, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отзиви, ние веднага ще решим проблема, благодаря!Моля, пишете ни съобщение с 9:00am.to 18:00. (GMT 8) от понеделник до събота.Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни и дай ни възможност да ви помогне.Отговорите на всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 1 работен ден (с изключение на официалните празнични дни в Китай).Ако не сте получили нашия отговор, моля, изпратете своето съобщение отново, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Извиняваме се за късния отговор в почивните дни (включително и в неделя).

  • Произход : Континентален Китай
  • Името на марката : Светлина На Мечтите
  • Форма : Тиква

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти