В наличност

Устройство За заваряване на чай От Хранително-вкусовата Неръждаема Стомана, Сферични Определя Топка За Подправки, Мрежест Филтър За Заваряване на Чай, са По-Стръмни Кухненски Сита

(0)
8.84лв. 17.71лв.
Инв.: w477167
Категория: Кухня, трапезария и бар
Цвят:

Пълно описание

Основни моменти:

1. Качествени хранителни продукти: Нашите заварочные супени уреди от неръждаема стомана са изработени от неръждаема стомана хранителни качества, без миризма и химикали, не ръжда и продължават дълги години. и те могат да се мият в съдомиялна машина.

2. Изключително малки мрежести дупки: Цедка за приготвяне на чай е идеален за задържане на чаени листа, частици или дебел здрав, което позволява аромат се разкрие.Направете основа за супа насыщеннее.

3. Минималната изтичане на утайки: разстояние между дупките етажа чаени ситечек намалява наполовина, така че крупнолистовой чайникът има повече дупки за подобряване на вкуса и поддържа минимално изтичане на утайки.

4. Удължена верига: обновеният дизайн на тънките капачки за заваряване на подправки и по-дълги верига правят голяма приготвяне на чай е по-подходяща за различни видове контейнери.Други традиционни чаени заварочные устройство с широки капаци не са подходящи за пътни бутилки с широко гърло.

5. Широка гама от приложения: Крушка за подправки идеален за приготвяне на студен чай и вашите собствени смеси от билки, подправки, цветове и плодове литра.И са много подходящи за кухни.

Описание:

1. Всички детайли са произведени от хранително-вкусовата неръждаема стомана, без мирис и химикали, без ръжда, можете да ги използвате в продължение на много години. и те могат да се мият в съдомиялна машина.

2. Той е мултифункционален, може да се използва за приготвяне на чай, подправки, за съхранение на пакетчета и за други цели.

3. Лесно разделя на твърди вещества от течности, ефективно предотвратяване на смущения, причинени от изтичане суспендирани частици.

4. Много подходящ за кухня, дневна, офис и т.н., е добър помощник при приготвянето на чай и кафе.

Технически характеристики:

1. Заглавие: крушка за подправки от неръждаема стомана

2. Тегло:

Голям размер: 49 грама

Малък размер: 32 грама

3. Размер:

Голям размер: 9,5х5 см/3,74x1,97 инча

Малък размер: 8x4 см/3,15x1,57 инча

4. Материал: неръждаема стомана

5. Цел: отделяне на токсините от саламурата, приготвяне на чай и т.н.

Опаковъчен лист:

1x устройство за заваряване на подправки

Полезни съвети:

1. Благодарение на цветовата температура на дисплея, камера, осветление и умения снимки и т.н. в снимки на някои стоки може да има малка разлика в цвета, а цветът зависи от самия продукт!

2. Поради различни измервания ръчно, моля, допуска се малка разлика в размера.

  • Материал : Неръждаема стомана
  • Произход : Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти