В наличност

Лъжица за сладолед, Трайни Небьющийся Кофа със защита от замръзване, Универсална Лъжица за Арбузного Желе, Замразено кисело мляко, сладолед и плодове

(0)
16.24лв. 32.50лв.
Инв.: w477087
Категория: Кухня, трапезария и бар
Цвят:

Пълно описание

Основни моменти:

1. Здрав материал: Лъжичка за сладолед е направен от полипропилен материал, който притежава антифриз-то свойства, никога не се огъва, не се чупи и не избледнява, и може да се използва в продължение на дълго време.

2. Лесна употреба: Лъжица за бисквити е с много красива и остри ръбове, така че можете да се насладите на вкусна лъжица за сладолед с елегантен дизайн и лесно сжимаемым петно.Използвайте я и спестете си ценно време.

3. Универсално използване: Гребло за сладолед има широка гама от приложения, е подходящ за приготвяне на тестото за бисквити, кексчета, сладолед, плодове / пъпеш, шейкове, кюфтета, картофено пюре и т.н.

4. Лесен за почистване: Гребло за раздробяване на пъпеш лесен за почистване, изисква по-малко място за съхранение, позволява да се наслаждавате на вкусни ястия в кръга на семейството си и на любимите си, а също и удобен за използване.

5. Чудесен подарък: една Лъжичка за плодове - чудесен помощник в кухнята, който е подходящ като подарък за рожден ден, Коледа или нов дом за семейство, роднини и приятели.

Характеристики:

Благодарение на красиви и с остър краищата вие ще можете да се насладите на топки вкусен сладолед.Елегантен дизайн, топката лесно се свива.Използвайте го и спестете си ценно време.

Произведени от полипропилен, той има антифриз-то свойства, никога не се огъва, не се чупи и не избледнява.Насладете се на храната си в кръга на семейството си и влюбен.

Лесен за почистване и изисква по-малко място за съхранение.За приготвяне на тестото за бисквити, кексчета, сладолед, плодове / пъпеш, шейкове, кюфтета, картофено пюре и много други.

Спецификация:

1. Материал: PP

2. Размер: около 18*3 см/7*1,18 инча

Опаковъчен лист:

Лъжица за сладолед * 4 бр.

Забележка:

Поради светлинни ефекти и ъгъл на стрелба има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.

Поради ръчно измерване са възможни отклонения в размер на изделия.

  • Произход : Континентален Китай
  • Характеристика : Устойчиви
  • Номер на модела : лъжичка за сладолед
  • Материал : Пластмаса
  • Тип : Инструменти За Приготвяне на сладолед
  • Тип Инструменти за приготвяне на сладолед : Поставки за фунийки

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти