В наличност

Подложка за печене, Подложки за печене на хляб в холандска печка, антипригарная хлебная лента, дълга дръжка, за да се улесни прехвърлянето на квас, 2 бр.

(0)
11.04лв. 15.76лв.
Инв.: w476048
Категория: Кухня, трапезария и бар
Цвят:

Пълно описание

Изработен от висококачествен, действително нетоксичен материал, без мирис и антипригарного покритие. Тази подложка за печене с антиадгезионным покритие може да се използва като подложка за печене на хляб.Ние използваме нов материал и увеличаване на дебелина до 0,4 mm)

Перфектен размер, дълга дръжка осигуряват по-сигурно прехвърляне на теста, са предназначени за печене на хляб в холандската фурна.

С помощта на тази подложка за печене на хляб е лесно да се получи хляб за печене на кафе, вие вече не обжечетесь, опитвайки се да сложи хляба в тава и се изважда от нея. Идеален за приятелите си, които обичат сладкиши.

Тези стелки в черен цвят, миещи се и многократна употреба, значително улесняват извличане на пресен хляб от гореща за печене на кафе! идеален за хлебопроизводители и сладкари на територията.

Цвят: черен

Материал: PTFE + фибростъкло

Размер: около 53x21 см, дебелина: 0.4 mm

Осъществяване съдържание:

2x подложка за печене

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход : Континентален Китай
  • Номер на комплекта : 2
  • Тип инструменти за печене и сладкарски изделия : Форма за печене
  • Материал : Пластмаса

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти