В наличност

Фурна, Халогенна лампа, Готварска печка, лампа за нощно осветление с 4 мм, контакти, уреди за хладилник на 12v, лампа за дома за готвене

(0)
30.61лв. 61.22лв.
Инв.: w440968
Категория: Лампи и осветителни тела
Цвят:

Пълно описание

Описание и характеристики:

Тази лампа за смяна на фурната е много практичен и може да ви осигури отлични условия на осветление, както и да се направят голямо удобство в живота ви.

1. Изработен е от бромистых халогени и зърно редкоземельного молибден, той сверхпрочный.

2. Благодарение на широкия спектър от приложения, подходящи за микровълнова печка, хладилник, печка, подвесного или стена осветление.

3. Разработен с яркост 280 лумена, той може да осигури осветление при използване на такива уреди, като микровълнови печки.

Технически характеристики:

Наименование: халогенна лампа G4

Държач на крушката: щифт 4 мм

Мощност: 20 W

Напрежение: 12

Светлинен поток: 280лм

Работна температура: 500 ℃

Цветова температура: от 2600 До

Срок на експлоатация: 2000 ч

Размер: около 9x31 mm/0,35x1,22 инча

Опаковъчен лист:

1 * Халогенна лампа G4

Забележка:

Моля, имайте предвид, че в продукта има разлика в цвета се дължи на светлинни ефекти и ъгли на снимане.

Размер на продукта има толеранс от-за ръчно измерване.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. [Най-добрият избор за осветяване на фурната ] Крушка за микровълнова печка с яркост 280 лумена ефективно отговаря на вашите нужди-осветление, осигуряване на осветление при използване на такива уреди, като микровълнови печки.

2. [Температурна устойчивост] Халогенна лампа за кухненски фурната притежава отлична устойчивост на топлина (издържа 500 високи температури), много е здрав, устойчив на високи температури, безопасни и трайни, което позволява да се избегнат всички потенциални опасности за вас.

3. [Лесен монтаж] Домашна халогенна крушка не се нуждае от сложни действия по инсталиране, така че трябва да се добави контакти G4 в желаното положение, че незабавно ще създаде за вас условия на ярка светлина.

4. [Материал е с добро качество] Халогенна крушка за фурна, изработена от бромистых халогени и зърно редкоземельного молибден, има по-дълъг живот, отколкото традиционните волфрам лампи (2000 часа).

5. [Широко прилагани] Халогенна лампа за кухненски уреди, подходяща за микровълнова печка, хладилник, печка, подвесного или стена осветление, носи много удобство в живота ви, от наличието на широка гама от приложения.

  • Произход : Континентален Китай
  • Вид на продукта : Топка

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти