В наличност

Крушка за микровълнова печка G4, работа на смени корона лампи, 280 Лумена, Термостойкая крушка за фурна За дома

(0)
30.52лв. 61.03лв.
Инв.: w402646
Категория: Лампи и осветителни тела
Цвят:

Пълно описание

Описание и характеристики:

Тази лампа за смяна на фурната е много практичен и може да ви осигури отлични условия на осветление, както и да донесе голямо удобство в живота ви.

1. Изработен е от бромистых халогени и зърно редкоземельного молибден, той е много издръжлив.

2. С широк спектър от приложения, той е подходящ за употреба в микровълнова фурна, хладилник, фурна, подвесном или настенном светлина.

3. Разработен с яркост 280 лумена, той може да осигури осветление при използване на такива уреди, като микровълнови печки.

Технически характеристики:

Наименование: халогенна лампа G4

Държач на крушката: щифт 4 мм

Мощност: 20 W

Напрежение: 12

Светлинен поток: 280лм

Работна температура: 500 ℃

Цветова температура: от 2600 До

Срок на експлоатация: 2000 ч

Размер: около 9x31 mm/0,35x1,22 инча

Опаковъчен лист:

1 * Халогенна лампа G4

Забележка:

Моля, имайте предвид, че в продукта има разлика в цвета се дължи на светлинни ефекти и ъгли на снимане.

Размер на продукта има толеранс от-за ръчно измерване.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. [Ефективен инструмент за осветление на фурната] Крушка за микровълнова фурна осигурява осветление при използване на такива уреди, като микровълнова печка, с яркост 280 лумена, ефективно отговарящи на вашите нужди за осветление.

2. [Характеристики при високи температури] С отлична устойчивост на високи температури могат да издържат на 500 високи температури), халогенна лампа за кухненски фурната ви позволява да се избегнат всички потенциални опасности за вас, тя е много здрава, устойчива на високи температури, сигурна и трайна.

3. [Лекота на инсталиране на] Домашна халогенна лампа незабавно създава за вас условия на ярка светлина, за това трябва да се добави контакти G4 в желаната позиция без никакви сложни етапи на инсталацията.

4. [Страхотен материал] С по-дълъг живот, отколкото традиционните волфрам лампи (2000 часа), халогенна крушка за фурна, изработена от бромистых халогени и зърно редкоземельного молибден, осигурява добра използваемост.

5. [Разнообразни области на приложение] Халогенна лампа за кухненски прибори, подходящи за употреба в микровълнова фурна, хладилник, фурна, подвесном или настенном светлина и има широк спектър от приложения, като голямо удобство в живота ви.

  • Произход : Континентален Китай
  • Вид на продукта : Топка

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти