В наличност

Сламена Плажна чанта, Дамска чанта за почивка с кух дизайн, чанти голям капацитет за отдих, срещи, пътувания и плажа

(0)
27.30лв. 54.59лв.
Инв.: w395414
Категория: Съхранение и организация в дома
Цвят:

Пълно описание

Търсите плажната чанта за почивка, в която ще отговарят на вашите книги, слънцезащитен крем и леки закуски?Тази чанта, изработена от памучни конци и сламени въжета - идеалният избор за вас.Той е просторен, издръжлив и лесен за носене.Освен това, той е сладък дизайн на Хелоуин, който ви издадат от тълпата.Отидете ли на плажа, в парка или търговски център, тази чанта ще запази вашите продукти от първа необходимост в ред и сигурността.

Свойства:

Име на продукта: Сламена плажна чанта

Тегло: 380 грама

Размер: 47 * 31 * 10 см/18.50*12.20*3.93 ВЪТРЕ

Опаковка: торба от PVC

Инструкции за пране: да не се перат

Списък на продуктите:

сламена плажна чанта * 1

Вижте повече детайли за продукта

1. Дизайнерски сламена чанта с голям капацитет: В тази женската чанта може да поставите мобилен телефон, портфейл, козметика, книги и други предмети от първа необходимост.Защото имате нужда от просторна и стилна чанта за ежедневни дейности.

2. Стилен и универсален: Тази сламена дамска чанта - перфектният аксесоар за всеки повод.Тя се осъществява ръчно от екологично чисти естествени материали.Майстори използват памучни конци и рязане на въже, за да създадете уникален и елегантен модел.Можете да го комбинирате с всеки дрехи почивка и изглежда невероятно.

3. Идеално за всеки повод: Тази сламена дамска чанта - универсален аксесоар, който е подходящ за всеки, заедно и за всеки повод.Независимо дали пътувате, ходете на пазар или на дата, можете да носите тази чанта, уверен и стилен.В нея достатъчно място за съхранение на вашите вещи, както и шик дизайн подчертават външния си вид.

4. Здрава и натурална чанта: Тази жена сламена чанта ще се превърне в чудесен подарък за всяка жена, която обича естествени и луксозни аксесоари.Той клюки от естествена слама, което я прави екологично чиста и трайна.Вътре има просторна клон, в който се вписват всички необходими неща, като например портфейл, телефон, ключове и козметика.Той също застегивается на цип, който осигурява безопасността на вашите неща.Можете да го вземете със себе си в различни случаи, като например пазаруване, плаж, пътуване или излет.Това също така е един прекрасен подарък за Деня на благодарността

5. Лесен за използване: с тази сламена женската чанта не трябва да се притеснявате за молниях, копчета или да щракам.Просто отворете го и хвърли там всичко необходимо.Лесно носене благодарение на удобния за ръце и гъвкавост на дизайна.Можете да го използвате на всеки повод, от ежедневна до официална.

  • Приложимо място : За врати/на стените
  • Материал : ПАМУК
  • Тип : Чанта за съхранение
  • Номер на модела : Сламена плажна чанта
  • Форма : Триизмерен вид
  • Произход : Континентален Китай
  • Използването на : Пътуване
  • Модел : Триизмерен вид
  • Характеристика : В наличност
  • Продукт : Аксесоари в кутията за бонбони

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти