В наличност

Поставка за чаши За дивана, Силикон Подлакътник, Държач за Напитки За Дивана, Универсален Органайзер За Подлакътник на Дивана С Двустранна Джобове, е светло претеглят

(0)
511.77лв. 1 023.54лв.
Инв.: w391434
Категория: Съхранение и организация в дома
Цвят:

Пълно описание

Този поставка за чаши за дивана с 5 отделения добави удобства за вашето жилищно пространство.Устойчив на надраскване и разположение в модерния цвят, той ще бъде идеално допълнение към вашия уютен нощта.

Материал: силикон

Размер: (приблизително) 56,6 * 36,5 * 8 см/22.28*14.37*3.15 инча

Стил: както е показано на фигура

Опаковъчен лист:

1 * Подлакътник за дивана, поставка за чаши

Вижте повече детайли за продукта

1. Универсална тава за оръжие: на Този поставка за чаши за диван капаци оръжие има пет отделения за съхранение на вещи от първа необходимост.Той също е с дизайн 4 в 1, който може да служи като притежател на кутии за салфетки, поставки за чаши след напитки, тави за закуски или многоцелеви на тавата за дивана.

2. Защита от проливания: Съхранявайте вещите си в безопасност с помощта на този поставки за чаши след за дивана с не-хлъзгава повърхност, устойчива на проливанию, и четири метални тръби, предотвращающими подхлъзване.Го утяжеленная дизайн осигурява устойчиво поставяне на вашия диван или стол, осигуряване на лесен достъп до предмети от първа необходимост.

3. Удобно почистване: Добре, изработен от устойчиво на надраскване силиконов материал, този подлакътник, предназначени за продължителна употреба и лесни за почистване.Да, той изглеждаше като нов, достатъчно бързо, избършете го с влажна кърпа.

4. Широка гама от приложения: Нашият поставка за чаши за диван капаци подлакътници - идеалното решение за поддържане на чистотата на дивана и привнесения удобство в живота ви.Благодарение на гъвкавост достъп до напитки, закуски, пультам дистанционно управление, салфеткам и много други този многофункционална тава е подходящ за повечето дивани.

5. Идеални подаръци за нов дом: Е универсален и обмислен вариант за подарък, който си приятели, роднини и колеги ще оценят по достойнство за всички поводи, от рождени дни преди празниците и дори на случайни посещения.Благодарение на модерни цветове и практичност, това е идеалният подарък за всяка ситуация.

  • Използването на : Разни
  • Произход : Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти