В наличност

Закачалки За Шапки На Стената, Здрав Самоклеящийся Монтиране На Куката Без Пробиване, Притежателят На Бейзболни Шапки За Кухня, Баня, Офис, Органайзер

(0)
29.49лв. 58.99лв.
Инв.: w386178
Категория: Съхранение и организация в дома
Цвят:

Пълно описание

Водещи елементи:

1. Стилен дисплей: Нашата закачалка за шапки е предназначена за демонстрация на вашите шапки, а не за куката.Нашите куки в основата са скрити от любопитни очи, създаване на стилна демонстрация на шапки, когато си шапки да висят на закачалки.

2. Компактен дизайн: Тази закачалка за шапки ще помогне на вашата стая да изглежда спретнато и уютно.По-долу има и други малки куки за съхранение на слушалки и огърлици, или да виси на верига или четка за рисуване, за да придадат стилен вид.

3. Лесна инсталация: пробиване не се изисква, просто залепете директно до повечето плоски и чисти повърхности с помощта на здрава самозалепваща лента.Лесно се инсталира и да теглите, без да наранява стената.

4. Лесно се отстранява: Закачалка за шапки могат да бъдат лесно отстранени чрез леко издърпване на уши на гърба лепило по време на демонтаж, който не оставя следи по стената или вратата.

5. Минималистичен декор: Нашата закачалка за шапки, подходящи за всеки стил на домашен интериор, независимо от това, дали предпочитате по-минималистичен, модерен или селски вид.Той хармонира с цвета на стените и придава на вашето пространство докосване на елегантност.Изберете един от бели или черни куки за шапки в зависимост от вашите предпочитания.

Описание:

Тези куки за шапки - идеалното решение за организиране на пространството.Главно за да се скрие от любопитни очи, те се придържат директно до повечето плоски и чисти повърхности, не оставя никакви следи.Използвайте ги, за да затвори веригата, пискюли и др.Техните немаркий дизайн в хармония с цвета на стената и придава на вашите седалище уборам прекрасна гледка.

Спецификации: 1. Заглавие: закачалка за шапки

2. Тегло: 15 грама

3. Размер:

Дългата кука: 3,3*3,3* 6 см/1.3*1.3*2.36 инча

Двойна кука: 3,8*3,3* 5 см/1.5*1.3*1.97 инча

4. Материал на продукта: ABS

Комплектът включва: 1 х закачалка за шапки

  • Произход : Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти