В наличност

Кръг пети колела Здрав модул за Обучение кръг пети Колела Инструмент Регулируем Дървен Лесен за използване, Надежден за музикант

(0)
13.90лв. 24.38лв.
Инв.: w382514
Категория: Съхранение и организация в дома
Цвят:

Пълно описание

Дървена Музикална Кръгови Колелото на Образователно Трайно Регулируема Трайно Колелото Кръг Пети за Музикант

Функция: 1. Широко приложение: Независимо от това, дали сте начинаещ, средно или професионален музикант, дървени музикални дискове circle колела може да подобри вашето музикално пътешествие, чрез предоставяне на практически идеи и вдъхновение.

2. Практически инструмент: Мелодический кръг квинтового колела осигурява практическо прилагане на теории акорди.Лесно идентифицируйте акорди, свързани с бутони, и веднага се анализира ги.

3. Партньор композитор: Дайте воля на музикалната креативност с circle of fifths, намерете хармонични акорди и нотки в една тоналност и направете последователност от акорди лесно.

4. Трайност: Кръгли дървени колела и инструменти за музикално обучение внимателно изработени от дърво, леко обработена, полируются ръчно и се събират, за да се осигури трайно качество и устойчивост.

5. Лесна употреба: музикален инструмент с дървено колело за акорди и здрава конструкция проектиран така, че да бъде лесен за използване, така че лесно можете да им се насладите, което е удобно и практично за вас.

Параметри: Тип на продукта: колелото с пети кръг

Материал: бор

Брутното тегло: около 33 грама / килограм 0,07

Осъществяване списък: 1 х колелото за музикални акорди

1) Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процес НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

За доставката на 1. Доставка по целия свят. (С изключение на някои страни и APO/FPO) 2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. 3. Ние извършваме доставка само с доказан адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка трябва да съвпада с адреса на доставка. 4. Представените изображения не съответстват на реалния продукт и са дадени само за справка. 5. Времето за доставка на услуга се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските. 6. Ако не сте получили пратката в определен период от време, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите! 7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка. 8. Ние, търговец, не носим отговорност за вносни мита, отговорността за това се носи от купувача.Всеки спор, предизвикан от това, е неоснователно. 9. Купувачът, моля, предоставете cpf или cnpj, за вас ще бъде по-добре да си по-бързо.Благодарим ви!

  • Тип : Чанта за съхранение
  • Произход : Континентален Китай
  • Материал : Плат

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти