В наличност

5 бр. мрежести торби за дрехи, калъфи за пране на бельо, с тежка рамка цип, 3 размера, множество чанта за дрехи, преносими чанти за пране на дрехи за

(0)
15.33лв. 34.06лв.
Инв.: w382059
Категория: Съхранение и организация в дома
Цвят:

Пълно описание

[Качествен полиестер материал] Този мрежест чувал за дрехи изработен е от висококачествен полиестер материал, издръжлив и многократна употреба, дишащ, здравословен и чист.Мрежест джоб позволява значение и вода и е лесно да се оттичат за постигане на идеалните резултати за прибиране на реколтата.

[Здрав цип и защитава вашата кърпа] Ни торба за дрехи на здрав цип предпазва дрехите от износване, entanglements и зацепок.Защитен калъф с цип осигурява допълнителна защита.Чанта за дрехи, предназначени за защита на дрехите от entanglements, деформации и разкъсвания по време на машинно пране и сушене.

[Универсален] Чанта за пране може да се използва не само за пране и прибиране на реколтата, но и като организатор за пътуване, чанта за съхранение на плодове.Прозрачен мрежест чувал позволява лесно да намерите нужните неща.

[Набор от чанти за бельо 3 размер] комплектът включва мрежести торби за дрехи 3 размери: средна модел (23x30 см) за пуловери, малкият модел (30х40 см) за дънки, мини-модел (40x50 см), за къси панталони и къси ръкави, а също и за съхранение на продукти с различни размери.Има 2 малки нетната пакет и 2 мини-етажа на пакета, които може да се използва като заместител след повреда.

[Внимание] Пазете нашите мрежести торби за пране далеч от висока температура и остри предмети, моля, не слагайте прекалено много дрехи, дръжте го за около 2/3 от обема, за по-гладко пране.

Спецификация:

Име на продукта: Мрежести торби за пране

Материал: полиестер

Размер: 23x30 см (малък модел)

30х40 см (малък модел)

40x50 см (среден модел)

Цвят: бяло + сиво

Забележка:

1. Дръжте ни мрежести торбички за пране далеч от висока температура и остри предмети, моля, не слагайте прекалено много дрехи, дръжте го за около 2/3 капацитет за по-гладко пране.

2. Възможни са незначителни разлики между образа и действителния цвят на продукта.Ние ще направим всичко възможно, за да ви покаже точно цвят.

3. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на ръчно измерване.

5 Етажа торби за дрехи

Мрежести торби за дрехи, Полиестерни торбички за дрехи, Чанти за пране на дрехи

  • Материал : ABS
  • Произход : Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти