В наличност

На кутията на Централната конзола на Автомобила От Пяна С Памет ефект, Наслагване На Облегалка за Автомобил, Кожени Калъфи За Централната Конзола, Аксесоари За оформяне на Интериора

(0)
64.88лв. 129.79лв.
Инв.: w375108
Категория: Детайли
Цвят:

Пълно описание

Основни моменти:

1. Стабилна защита: С използването на този своята практика осигурете надеждна и безпроблемна инсталация на централната конзола на автомобила.Два гъвкави еластични колана долу предпазват го от изпадане и улесняват монтаж без използване на инструменти.Насладете се на устойчива и защитена конзола по време на шофиране.

2. Сигурна защита материал: Конструкция на окото с шест зъби и мека, износостойкая текстура изкуствена кожа своята практика за централната конзола на автомобила подобрява интериора на вашия автомобил, сигурно го предпазва водоустойчив и пылезащитным материал.Почистване се извършва проста хартиена кърпа.

3. Подобрени впечатления от шофирането: Централна въздушна възглавница за нашия своята практика е изработена от полиуретанова пяна и мек, ЛЕК МАТЕРИАЛ, който намалява чувството на дискомфорт в ръцете си.Практичен дизайн предоставя комфортно шофиране.

4. Отлична защита: Този калъф за централната конзола на автомобила е подходящ за повечето състезателни автомобили, камиони, бусове, джипове и други превозни средства, с подлакътник.Той предпазва вашата конзолата от надраскване, прах и разливане, като придава на вашето пътуване усещане за стил и комфорт.

5. Грижа и топлина: с този калъф за централната конзола на автомобила на вашите близки да се почувстват специални.Защитете ги подлакътник от замърсяване и износване, като мека възглавница за ръце. Перфектен за изразяване на притеснения и желания.Практичен подарък за семейството, колегите и приятелите.

Описание:

Повишете комфорта на шофиране с помощта на нашата възглавници за автомобилни оръжие.Тази подложка за седалка с поролоновой облегалка и водоустойчиви пыленепроницаемыми материали, с два гъвкави еластични ленти отдолу за стабилна фиксация. Намаляване на умората при дълги пътувания и с лекота придайте на вашия автомобил нотка на лукс!

Технически характеристики:

1. Име на продукта: кутията на централната конзола на автомобила

2. Размер на продукта: около 33 * 20 * 2 см/12.99*7.87*0.79 инча

3. Тегло на продукта: около 80 г

Опаковъчен лист:

1 бр. * Капак на централната конзола на автомобила

  • Вид на материала : Изкуствена кожа
  • Произход : Континентален Китай
  • Вид на продукта : Подлакътници
  • Височина на продукта : 1cm
  • Широчина на продукта : 19cm
  • Дължина на продукта : 32cm
  • Името на модела : Калъф за централната конзола на автомобила
  • Тегло на продукта : 70g

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти