В наличност

Алуминиеви Отварачки за бутилки Ключодържател, Отварачка за бирени бутилки по поръчка, Малък практичен плосък отварачка за бутилки за парти в полза на мъжете и жените

(0)
28.02лв. 56.04лв.
Инв.: w364993
Категория: Кухня, трапезария и бар
Цвят:

Пълно описание

Описание:

1. Лесен и практичен инструмент за отваряне на бирени бутилки, малък инструмент, с помощта на която може бързо и лесно да се отвори бутилка бирен.

2. Отварачка за бутилки с ключодържател, можете да натиснете оранжевия бутон "Добави в количката" или "Купи сега", а след това да го опита.

3. Отварачка за бутилки изработени от алуминиева сплав, здрав, 9 различни ярки цветове, модерен и сладък.

Заглавие: отварачка за бутилки

Материал: алуминиева сплав

Размер: 65 * 12 мм

Тегло: 10 грама

Всеки тирбушон е с размери от 2,56 (Д) х 0,47 (Ш) инча.

Всяка тежи около 0,39 грама / 10,5 г.

Всяка отварачка за бутилки идва с ключодържател, който може да бъде окачен директно на верига за ключове.Много удобен за носене.

Опаковъчен лист:

Отварачка за бутилки на ключодържател * 1 бр.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Практичен и удобен за ползване: Тази цветна отварачка за бутилки използва принципа на лоста за ефективното отваряне на бутилка с малко усилие, което позволява отваряне на бутилката с една ръка, подходящ за повечето видове бира, безалкохолни напитки и газирани напитки.

2. Трайност: отварачка за бутилки, направени от алуминиева сплав.Тя е различна устойчивост на износване и цветостойкостью.Трудно потускнить или выцвести, и тя може да ви служи в добро състояние в продължение на дълъг период от време.

3. Удобна переноска: Цветни отварачки за бира, бутилки са изработени от алуминиева сплав, който е с устойчивост на износване и цветостойкостью.Могат да се използват като ключодържатели или висулки за украса на вашата дамска чанта или оборудване.Удобна переноска.

4.Приложение: Алуминиеви отварачки за бутилки - добър избор за домашно ползване, партита, ресторанти, винени барове, мини-магазини, туризъм, къмпинг, за пътуване, както и ресторанти - чудесен подарък.

5.9 ярки цветове: отварачка за бутилки червено, черно, синьо, зелено, лилаво, розово-червено, злато, сребро, оранжево.Всичко, което се изисква, е малко натискане, и вие можете лесно да капачки от бутилки.

  • Вид на метал : Цинк сплав
  • Произход : Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти