В наличност

Разпръскване на масло, Сирене за Мазане, Режещи инструменти, Ножове за масло От неръждаема стомана, Многофункционални инструменти за сирене, прибори за хранене за бар и ресторант

(0)
32.27лв. 64.56лв.
Инв.: w362707
Категория: Кухня, трапезария и бар
Цвят:

Пълно описание

Основни моменти:

1. Здрав материал: Тежкотоварни маслораздаточная машина е изработена от висококачествена неръждаема стомана 304, което осигурява неговата красота и дълготрайност.Изключително гладка повърхност леко се плъзга по вашите продукти, като остава устойчив към всеки износване.

2. Широко приложение: за Разпръскване на масло е идеално за намазывания сладко, фъстъчено масло, майонеза, желета и много други.Това е универсален инструмент, който лесно се побира във всеки буркан и выскребает всичко до последната част.Тя може да се използва за приготвяне на сладкиши, бисквити, глазированной печене и дори крем за торта.

3. Простото приложение: Този разпръскване на масло може да направи повече, отколкото просто да се разпространи масло.С негова помощ можете да сваляте, натопи и се прилага конфитюр, сирене, фъстъчено масло и др за сандвичи, препечен хляб или крекери.Им е много удобно да се ползват и лесни за почистване.

4. Подарете си една незабравима вечеря: Покажете си вкус с помощта на този разбрасывателя масло, чиято повърхност е блестяща и гладка.Независимо от това, независимо дали го използвате за ежедневна употреба, за партита, за печене или на официални събития, този метален стъргало ще впечатли гостите си с елегантния си дизайн.

5. Лесна за почистване: Този разпръскване на масло представлява мини-чиния, която може да се мие в миялната машина, за нея е лесно да се грижи.Нейната дължина е 5,6 инча, това е среден размер, което е удобно ляга в ръката.Той е достатъчно малък, за използване на бебето, но е подходящ и за възрастни.Може да се използва като лопаточку за торта, нож за нарязване на сирена или нож за масло.

Нашата красива и здрава лопаточка за буркани и е идеален за следващото парти с мармалад!Използвайте я, за да лесно да се заеме, натопи и се прилага сладко.Освен това, тя може да се измива в съдомиялна машина за лесно почистване.Вземете в ръцете си този незаменим кухненски инструмент още днес!

Спецификация:

Име на продукта: Разпръскване на масло

Материал: неръждаема стомана 304

Размер: около 14,4 см / 5,6 инча

Опаковъчен лист:

Разпръскване на масло * 1

Забележка:

Поради различния осветление и настройки на екрана, цветове на продукта може леко да се различават от представените на снимките.

Поради разлика в ръчни измервания се допуска разликата в размер на 1-2 виж

  • Произход : Континентален Китай
  • Характеристика : В наличност
  • Номер на модела : Масло, Нож от неръждаема стомана

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти