В наличност

Опаковка тесто за палачинки Преносим Ръчен Опаковка тесто за Кифли и палачинки 900 мл Опаковка тесто за палачинки С триизмерна етикет

(0)
22.72лв. 45.46лв.
Инв.: w361328
Категория: Кухня, трапезария и бар
Цвят:

Пълно описание

Водещи елементи:

1. Трайно ползване: Изработен от висококачествена материал, не съдържат бисфенол А, този опаковка за блинного тест не е лесно да се повреди, и може да се използва в продължение на дълго време.Той е здрав.

2. Дизайн без капки: в долната част на опаковка тесто за палачинки има клапан, който позволява да се контролира потока на теста и да го растекание.По този начин ще можете да се излее тестото равномерно и точно.

3. Лесна употреба: Този опаковка за тестото за палачинки лесен и разполага с прост лост, който лесно се радват децата.На него също така са нанесени размери отстрани, така че можете да измервате количеството на течно тестото.

4. Лесен за почистване: Благодарение на широката дупка и съемному дъното на този опаковка за тестото за палачинки лесен за почистване.Можете също така да поддържа тезгяха чисти, с помощта на клапан без капки за регулиране на подаване на теста.

5. Широк спектър на приложение: Този опаковка за тестото за палачинките ще ви помогне да приготвите не само палачинки, но и кифли, бисквити, вафли и торти.Това е добър избор.

Характеристика:

Този опаковка за тестото - идеалният инструмент за вашата печене!Широкото му отвор гарантира липсата на капки, а върху него са нанесени размери за прецизно измерване.Нейната лесно да се повреди, и е идеален за приготвяне на кексчета.

Спецификация:

1. Име на продукта: Опаковка за тесто за палачинки

2. Цвят на продукта: бял

3. Размери на продукта: 11,4 * 18,7 см

4. Тегло на продукта: 395 г

5. Материал на продукта: ABS + AS

6. Капацитет: 900 мл

Списък на продуктите:

Опаковка за тестото за палачинки * 1

Бележки:

1. Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимката.

2. Поради разлика в ръчни измервания се допуска разликата в размер на 1-3 виж

  • Номер на модела : Опаковка тесто за палачинки
  • Тип : Инструменти за печене и сладкарски изделия
  • Материал : Пластмаса
  • Тип инструменти за печене и сладкарски изделия : Шпатула за печене и сладкарски изделия
  • Характеристика : Устойчиви
  • Произход : Континентален Китай
  • Номер на комплекта : 1

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти