В наличност

Автоматичен диспенсер за вода с акумулаторна батерия 800 mah, фланец USB-акумулаторна безшумен водна помпа, диспенсер за хранително-вкусовата вода за пътуване

(0)
19.33лв. 38.66лв.
Инв.: w358938
Категория: Кухня, трапезария и бар
Цвят:

Пълно описание

Основни моменти:

1. Акумулаторна водна помпа от USB: Конструкцията на нашия помпа-опаковка за вода с USB зареждане улеснява използването му.Благодарение на вградения батерията с капацитет от 800 mah можете да се насладите на освежаваща вода през целия ден, без да се притеснявате за зареждането на батерията.

2. Сигурен и издръжлив: Този помпа опаковка за вода е произведен от хранително-полипропилен материал, който е безопасен за използване и многоразов.Той също така е здрава и може да се използва в продължение на дълго време, без течове или повреди.

3. Тиха работа: пийте по всяко време, без това да повлияе на вашия сън или на работа.Тази помпа-вода опаковка има конструкция с ниско децибелом и ви позволява да кликнете върху бутона за бързо дозиране.Можете да се насладите на чиста вода по всяко време на деня и нощта, без да пречи на никого около вас.

4. Запечатани конструкция: Благодарение на съемному носику и лесен за почистване дизайн със защита от течове този помпа-вода опаковка за да се гарантира безпроблемно дозиране всеки път.

5. Широко приложение: Вземете този помпа-опаковка със себе си на улицата. Идеален за къмпинг, за пътуване или работа далеч от дома.Насладете се на чиста питейна вода навсякъде, от хотели за приключения на открито.

Описание:

Удобно изпомпват вода по всяко време и на всяко място с помощта на нашия преносим помпа за бутилки с вода. Вградената батерия с капацитет 800 mah гарантира, че може да се използва в продължение на дълго време, без това да повлияе на сън или на работа.Дизайн със защита от течове е идеален за пътуване.Лесно се абсорбира.

Спецификация:

1.Name: Помпа за подаване на вода

2. Материал: хранително-вкусовата полипропилен

3. Размер: (приблизително) 13,5 * 12,3 см / 5,31 * 4,84 инча

4. Мощност: 5 W / 4.2

5. Капацитет на батерията: 800 mah

Опаковъчен лист:

1 * Помпа опаковка за вода

1 * Силиконова течаща тръба

1 * USB

  • Материал : Пластмаса
  • Произход : Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти