В наличност

F63A Животни Кухненски таймер Голям LCD дисплей Цифров таймер с магнитна подложка Будилник Таймер за обратно отброяване Лесно използване

(0)
7.72лв. 10.86лв.
Инв.: w358252
Категория: Кухня, трапезария и бар
Цвят:

Пълно описание

Характеристики:

OOTDTY

С помощта на добър ABS-пластмаса осигурява трайност и срок на експлоатация.Таймер е лесен за управление, както и бутоните удобни за използване.

На обратната страна на таймера има невидима стена с магнитни цифри.Можете да го публикувате по различни начини, виси на стената, прилепени към метални повърхности или просто да се поставят на масата.

Голям и ясен дисплей, точното време и дизайн правят този електронен таймер идеален помощник в кухнята.

Универсален: подходящ за готвене на макаронени изделия, барбекю и печене на бисквити.Той също е много подходящ за планиране на други дейности като физически упражнения, обучение, обучение.

Благодарение на дизайна с мультяшными животните този таймер е не само функционална, но и внася нотка на забавление в кухнята.Това е чудесен подарък за всеки, който обича да готви или храни с животинска тематика.

Технически характеристики:

Материал: абспластик

Стил: стилът на тигъра/мечка/прасе / котки /кучета /панди

Размер: Approx. 8.8x8cm/3.46x3.15inch

Пратката включва:

1x цифров таймер

Забележка:

Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

  • Произход : Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти