В наличност

Силиконов Стъргало За Прозорци Ергономичен Дизайн Стъргалка, За да се Дъска С Дупка Силикон Стъргало За Премахване на Боя На стените на Автомобилно Стъкло Дърво

(0)
8.20лв. 16.39лв.
Инв.: w34209
Категория: Автомивка и поддръжка
Цвят:

Пълно описание

Описание:

Силиконов стъргало за прозорци има ергономична дръжка с дължина 7,5 инча.

Всички остатъци и петна от вода на гладка покрива бързо и ефективно се отстраняват. {225/500}

Просто добавете вода и препарат за кърпи за лесно отстраняване на остатъци от сапун.

Технически характеристики:

Материал: гума и дръжка от полипропилен.

Размер: 7,5x6 см

Приложение: Не само за измиване на стъклени прозорци, но и за стъклени стени, запотевших врати на бани, стените на душ кабини, прозорци и стъкла, мраморни плотове и мивки, както и огледалата и плочки или на всяко друго място, което вие може да искате да почистите.

Как да използвате: Просто добавете вода и пречистване на повърхността и избършете с няколко кърпички за лесно отстраняване на остатъци от сапун, започва да капе и измет, но не оставят следи

Списък на продуктите:

Стъргалка за стъкло * 1

Забележка:

Цветът на продукта може да се различават леко от снимките, поради различно осветление и на настройките на дисплея.

Поради разлика в ръчен измерения, моля, имайте предвид разликата в размер на 1-2 виж

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Превъзходна текстура: Стъргалка за стъкло, изработена от гума и полипропиленова дръжка.Той е безвреден, лек, траен и няма да предизвика никаква вреда на тялото на човека.

2. Спазвайте ергономия дизайн: Благодарение на ергономично дръжката е с дължина 7,5 инча силикон стъргало за миене на прозорци, плътно прилепнала към плосък крышкам, което позволява бързо и ефективно отстраняване на останките на плака и петна от вода с плавно затваряне.

3. Лесен за работа: Силикон стъргало удобен и бесшумен, благодарение на капака остава суха.Просто добавете вода и препарат за почистване силикон стъргало, за по-лесно отстраняване на остатъци от сапун на прах.

4. Удобно е да се запазва: автомобили стъргало, може да съхранява на една кука в банята, когато той не се използва, удобен за носене и съхраняване, спестяване на повече пространство за вас.

5. Широко приложение: Стъргало за прозорци са подходящи за използване в банята и извън него, а също така е подходящ за прозорци и автомобилни врати.Той е чудесно за тонизиране на прозорци и почистване на стъкло.

  • Произход : Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти