В наличност

Градинска Мрежа За Отглеждане на Лозя за употреба За Отглеждане на Краставици Подвесная Мрежа за Катерене по Пъпеш е Подходящ за Люфы Градински инструменти

(0)
6.58лв. 9.00лв.
Инв.: w335392
Категория: За дома и градината
Цвят:

Пълно описание

Пластмасова мрежа за Увивни растения TS1 Градински инструменти и обзавеждане на Окото е Подходящ за Увивни плодове и Зеленчуци TS1

Описание :

Характеристики:

Универсален градински инструменти: Нашата пластмасова мрежа за увивни растения идеално подхожда за поддръжка на широка гама от плодове и зеленчуци, което я прави незаменим допълнение към набор от инструменти за всеки градинар.

Трайни и многократна употреба: Изработени от висококачествени материали, нашите мрежи за градински инструменти и инвентар изчислено, за да се противопоставят на непогоде и ще продължи дълги години.

Лесна инсталация: Благодарение на простия дизайн и разбираеми инструкциите нашата мрежа може да бъде инсталиран бързо и лесно дори и от начинаещи градинари.

Подобрява здравето на растенията: Осигуряване на подкрепа вьющимся растенията, нашата мрежа помага за подобряване на циркулацията на въздуха и излагане на слънчева светлина, което води до по-здрави и продуктивни растения.

Обслужване на клиенти: като се има Предвид, че удовлетворяването на нуждите на клиентите е наш основен приоритет, ние предлагаме сервизно обслужване на всички наши продукти.Ако имате някакви проблеми, моля, незабавно се свържете с нас.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

Технически характеристики:

Материал: Пальстик

Размер: 0,9*1,8 м/с 1.8*1.8 m/1,8*2.7 m/1,8*3.6 m/1,8*5 м

Бележки:

Моля се допуска малки грешки, поради ръчно измерване и на различните монитори.

Пакетът включва :

1 * Поставка за пергола за растенията

  • Произход : Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти