В наличност

Венец от слънчогледи, Изкуствени цветя, Добре дошли знак, Венец от слънчогледи в Деня на Благодарността с пеперуда За декорация на входната врата Извън къщата

(0)
214.00лв. 427.99лв.
Инв.: w330559
Категория: За дома и градината
Цвят:

Пълно описание

Основни моменти:

1. Прекрасен есенен венец: Включете вашата сиво входната врата в ярък и атрактивен парцел с този изкуствен венец от слънчогледи.Този празничен декор входната врата е украсена с реалистични слънчогледи, зелени листа и плодове, които ще красят стените и ще донесат в атмосферата на природата на вашите гости.

2. Висококачествен материал: Този венец от изкуствени семе е изработен от висококачествен материал, с диаметър 17 см/43 вж. Той е украсена с реалистични и ярки изкуствени кленовыми листа и слънчоглед, които украсяват къщата.

3. Есенен декор: Този венец от изкуствени семки - идеалният начин да добавите вашия дом уютни есенни цветове.Благодарение на уникалния си дизайн от изкуствена слънчоглед, жълт на цвят, такова като жълти слънчогледи, зелени лозя, кленови листа и рози и т.н., той създава комбинация от атрактивни есенни елементи, които ще блясък на вашата врата или стена.

4. Лесно се почистват и се съхраняват: Този изкуствен венец от слънчогледи, изработени от трайни материали, които лесно протираются влажна кърпа.Можете също така да се съхранява на място, защитено от пряка слънчева светлина и дъжд, за да го спаси, никога не выцветающие ярки цветове.

5. За повечето случаи: Този венец от изкуствени семки - идеален начин за украса на верандата ярки цветове и реалистичен дизайн.Може да се използва широко за подарък за нов дом, рожден ден или деня на благодарността приятелите и семейството си, а също така и за партита, есенни дни на прибиране на реколтата, украса за Хелоуин и деня на благодарността.

Описание:

Поприветствуйте своите близки в дома си с този прекрасен венец от слънчогледи!Идеален за оформяне на входни врати, прозорци, стени и каминных рафтове благодарение на уникалния си дизайн във формата на изкуствени жълти слънчогледи.Просто го избършете с влажна кърпа.Отличен подарък за нов дом, рожден ден или ден на благодарността!

Спецификация: 1. Име на продукта: есенен венец за входната врата

2. Материал: симулационно пръстен от ратан

3. Цвят: оранжев

4. Размери на продукта: 43x43x10 см/17x17x3.94in

5. Тегло на продукта: 245 г

Списък на продуктите: Един венец от слънчоглед X1

  • Произход : Континентален Китай
  • Материал : ПАМУК, симулационно пръстен от ратан
  • Името на марката : cottcuboaba
  • Форма : Кръгла

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти