В наличност

10/15/20/25/30 см Коледно дърво от бял кедър с дървена основа, игри на Маса, мини елхи, Украса на "Направи си сам", Коледен подарък

(0)
0.40лв. 0.86лв.
Инв.: w329772
Категория: За дома и градината
Цвят:

Пълно описание

Коледно дърво от бял кедър с дървена основа, Настолни Коледни декорации Xams, за Многократна употреба Коледни украшения за Коледното парти, начало Плот

Характеристика:

1. Висококачествен материал: Нашата мини-коледна елха е направена от екологично чист и устойчив PVC материал, който гарантира продължителната употреба.Тя идва с естествена дървена основа, което я прави здрава и подходяща за многократна употреба.

2. На разположение няколко размера: Тези миниатюрни бор се предлагат в различни размери за различните помещения и случаи.Размерите варират от 10 до 30 см, което ги прави идеални за вашия работен плот, една етажерка или всеки друг малък помещения.

3. Изискана украса: Това коледно дърво от бял кедър не само хубави, но и ще се превърне в чудесно допълнение към вашия празничната декора.Може да се използва като подарък за семейството си, децата си, приятелите или колегите си.

4. Подходящ за различни случаи: Е десктоп украса xams trees универсално и може да се проведе в различни места, като вашата дневна, офис бюро или спалня.Той е идеално за празнични партита или събирания с близки и приятели, носейки радост и вълнение на всички, особено на децата.

5. Лесна настройка и съхранение: тази бутылочная четка за дървета се изчиства за няколко минути, което ви позволява да спестите време и усилия при декориране на вашия дом по време на коледните празници.Неговите компактни размери и позволява лесно да се съхранява, когато не се използва.

Спецификация:

Произход: Китай

Номер на модел: Коледни елхи

Тегло: 74,00 г

Материал: PVC + дърво

Размери: 10 см 15 см 20 см 25 см 30 см

Цвят: зелен

Забележка:

Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, представени на снимките.Благодарим ви!

Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

1 х мини-коледна елха

  • Тегло : 74.00 g
  • Цвят : Зелени
  • Произход : Континентален Китай
  • Материал : PVC + дърво
  • Номер на модела : коледни елхи
  • Размер : 10CM 15CM 20CM 25CM 30CM
  • Светлинен : No

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти