В наличност

Градински подложка за коленопреклонения Подложка за коленопреклонения Дебела подложка За Коленопреклонения Подложка за защита на коленопреклоненных коленете Градински мат

(0)
23.37лв. 46.76лв.
Инв.: w328985
Категория: За дома и градината
Цвят:

Пълно описание

Характеристики:

1. Наколенник е лека, твърда, еластична възглавница

2. Предпазва коленете от твърди, неравни, студени или мокри повърхности.

3. Устойчива на счупвания и ссадинам.

4. Идеален за градинарство, а също така подходящ за облицовки на подове, почистване на камината, организация, кухненска мивка и още много други.

Технически характеристики:

Материал: материал за гмуркане

Цвят: случаен цвят

Размер: около 50*30*4.5 СМ/19.69*11.81*1.77 ИНЧА

Приложимо: работа в градината, за дома, туризъм, къмпинг, спорт и други дейности

Списък на продуктите:

1 * Градина подложка за коленете (случаен цвят)

Бележки:

Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимката.

Поради разлика в ръчни измервания се допуска разликата в размер на 1-3 виж

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Защита на колене】 Градински подложка за коленете осигурява подкрепа и комфорт при стоене на колене и предпазва колената от неудобството, причинено от неравна повърхност.

2. 【Надежден материал】 Коленете, изработени от висококачествен материал за гмуркане, здрави, износоустойчиви, гъвкави, издръжливи и могат да бъдат използвани в продължение на дълго време.

3. 【Преносим и лесен за съхранение】 Леки градински коленете, за жени и за мъже лесно да се съхранява и да носи със себе си.И лесно можете да ги носите за използване на открито.

4. 【Удобно за почистване 】 Когато прах и мръсотия остават в градината на черга за коленете, просто трябва да го измие с чиста вода и подсушете.Той пыленепроницаемый и водоустойчив.

5. 【Широк спектър от приложения】 Широко се използва подложка за коленете.Може да се използва за работа в градината, почистване на дома, душата на дете, молитва, йога, пилатес, фитнес, тренировки, къмпинг, туризъм и много други.

  • Произход : Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти