В наличност

Лека нощ с шарени тиква, нощна светлина под формата на тикви за Хелоуин, Преносими Нощни шкафчета за спалня, ночники на Хелоуин парти за деца

(0)
14.18лв. 28.38лв.
Инв.: w328019
Категория: За дома и градината
Цвят:

Пълно описание

Описание:

1. Лека нощ с шарени тиква е изработен от износостойкого и траен материал, той е здрав за използване.

2. Можете да го носите със себе си или да се използва като настолен декорация на закрито.

3. Тя се захранва от батерии и е стабилен превключвател за включване / изключване в долната част за по-лесно и несложного управление.

Спецификация:

Заглавие: led нощна светлина с черепа

Материал: стъкло

Тегло: 125 грама

Размер: около 9,5*9,5*17см(3.74*3.74*6.69 инча)

Опаковъчен Лист :

1* череп LED нощта лампа

Да видите повече детайли на продукта

1. Изискан led светлини: Чрез led лампам топъл цвят, led нощна лампа с черепа може да се създаде специален ефект на атмосферата.Това е най-доброто бижу за вашето Хелоуин, за да украсят вашия Хелоуин.

2. Много приложения: лека нощ с черепа вещица за Хелоуин е подходящ не само за Хелоуин, места за хранене маси, спални и т.н., но и за украса за Хелоуин и купоните, той може да създаде ужасна атмосфера.Можете да го носите на улицата.

3. Адаптирано за Хелоуин: можете да изберете някоя тыквенную лампа на Хелоуин, тя се предлага в три стила: вещица, тиква и скелет.Можете да го държите в ръка или да използвате като декорация на плота на закрито.

4. Лесен за работа: лесен за употреба и лесен за работа нощна светлина с тиква се захранва от две батерии тип АА (идват без батерии).В долната част на всеки фенер има постоянен ключа.

5. Износоустойчивост: Ние сме разработили лека нощ с шарени тиква на износоустойчивост от висококачествени материали, които се различават по сила и издръжливост.Тя е чудесна украса за парти в чест на Хелоуин.

  • Произход : Континентален Китай
  • Електроника : No
  • Материал : ПАМУК
  • Извинение : Ейд ал-Фитр

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти