В наличност

Опорните колове за растенията с неправилна форма, стойка за градински столове, игли от неръждаема стомана за растенията, Аксесоари за градина божури

(0)
6.04лв. 12.10лв.
Инв.: w327312
Категория: За дома и градината
Цвят:

Пълно описание

Основни моменти:

1. Издръжливи материали: Тези висококачествени подпорни стълба от неръждаема стомана с надеждно предпазват растенията от неблагоприятни атмосферни условия, и устойчив на корозия материал предпазва крехки стъбла, осигуряване на стабилна и надеждна система за подпомагане на цъфтящи растения.

2. Подкрепа и растеж: Просто поставете долната част на ТРЪСТИКА в ПОЧВАТА, и увивни растения да растат нагоре по ТРОСТНИКУ, като се гарантира здравословен растеж и ярък цъфтеж на вашите стайни растения.

3. Универсална ПОДКРЕПА на растенията: Тези дялове са идеални за всички видове малки СТЕБЛЕВЫХ РАСТЕНИЯ, като рози, слънчогледи, клематис, орхидея, zinnias, божур, лилия, домати и др.

4. Стилен дизайн: Нашите опорните колове за растенията са с неправилна форма и сребрист цвят, като придава на вашата градина луксозен вид и при това е вписываясь в концепцията на модерния минималистичен дизайн.

5. Лесна инсталация: Никакви средства не се изисква, просто тласък на тези анкерни щифтове и опора за растенията в почвата, като придава на вашата градина здрав и атрактивен външен вид, без излишни движения.

Описание: Нашите подпорни пръчки за растения са идеални за подкрепа и защита на стеблевых растения и помагат вьющимся растения да растат нагоре по пергола.Идеално подходящ за рози, слънчогледи, клематис и много други неща, те са в плавен сребрист цвят и са лесни за инсталиране.Осигурете на растенията подкрепа, необходима им за просперитет!

Свойства: 1. Заглавие: Анкерни щифтове за растенията

2. Материал: неръждаема стомана

3. Дължина: 30 см / 12 инча, 35 см / 13,8 инча, 40 см / 15,7 инча

Списък на продуктите: 1 * Поставка за растенията

  • Условия за ползване : За работния плот
  • Номер на модела : Колове за растенията
  • Използва се с : Цветя/зелени растения
  • Стил : Модерен стил
  • Произход : Континентален Китай
  • Материал : Неръждаема стомана

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти