В наличност

Автоматично шейкър за яйца, Кодиращо, Електрически Вибратор за яйца, мултифункционален противоскользящее дъното, лесен за управление, за дома, за самостоятелно приготвяне на храна

(0)
53.26лв. 98.64лв.
Инв.: w19442
Категория: География
Цвят:

Пълно описание

Автоматично Яйчен Шейкър Scrambler с Противоскользящим Дъно, Многофункционален Хранителен Материал, Електрически Яйчен Шейкър за Дома 100-240 В

1. Гъвкавост: Автоматичен кодиращо за разбиване на яйца може да се използва за приготвяне на сандвичи, яйца пудинги, яйца, салати, яйца, твърдо сварени, бъркани яйца-глазуньи и много други.

2. Противоскользящее дъното: Електрическа слонова шейкър-кодиращо има нескользящим силиконово дъно, което не ще се плъзне при използване на машини.

3. ABS-силикон: Електрически вибратор за яйца, изработени от утолщенного заведения и ABS-пластмаса и силикон, който е безопасен, е трайна и полезна за здравето.

4. Лесна за ползване: Шейкър за приготвяне на яйца, лесно се събира, обработва и може да се мие в съдомиялна машина за удобство на почистване.

5. Лесно управление: Електрически кодиращо за разбиване на яйца и лесен за работа, спестява време и започва работа с едно натискане на клавиш, без сложни операции не се изисква.

Спецификация: Тип на продукта: Автоматичен кодиращо за разбиване на яйца

Материал: ABS, силикон

Напрежение: 100 до 240 v

Мощност: 12 W

Тип щепсел: штепсельная вилица САЩ

Тегло: около 635 г / 22,4 грама

Диаметър: приблизително 8,8 см / 3,5 инча

Височина: прибл. 19,4 см/7,6 инча

Осъществяване списък: 1 x Автоматично кодиращо за разбиване на яйца

1 х вилица

1 х защитно хастар

Забележка: 1. При първата употреба прочетете внимателно това ръководство. 2. Преди да натиснете бутона за включване уверете се, че капакът на корпуса е затворен. 3. Категорично се забранява да влизат в колата, не чрез затягане на капака на корпуса и вътрешната страна на капака на ядрото. 4. Косата, плат и други принадлежности трябва да се държат далеч от машината по време на работа, за да се предотврати нараняване на човек или повреда на машината. 5. Моля, не поставяйте този продукт на дефектни яйца, като пукнатини и деформации, или крехки яйца, като консервирани рохко яйца и черупки от яйца. 6. Използването на аксесоари, не се препоръчва или не са продавани от производителя, е забранено. 7. Моля, съхранявайте този продукт на място, недостъпно за деца. 8. Не поставяйте този продукт на вода или други течности, за да се избегне токов удар или повреда на устройството. 9. Когато продуктът не се използва или валцовъчни и почистването на други детайли, извадете щепсела от контакта и изключете източника на захранване.

1) Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процес НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

  • Произход : Континентален Китай
  • Напрежение (V) : 6V
  • Името на марката : Ashata
  • Мощност (W) : 1000 W

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти